Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2016 - Anul XXI, nr. 72 (6185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinsă de poliţie

Banii furaţi din casa unui bătrân, găsiţi în chiloţii unei cerşetoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 23 de ani, care a furat 500 de lei din casa unui bătrân din comuna Panaci, a fost prinsă de poliţişti, care, după ce au percheziţionat-o, au găsit banii furaţi ascunşi în lenjeria intimă a femeii. Acum două zile, la ora 9.00, Postul de Poliţie Panaci a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că din casa socrului său, Ioan N., în vârstă de 75 de ani, au fost furaţi cu puţin timp înainte bani de către o femeie care cerşea.

Din ancheta demarată a rezultat că bărbatul a lucrat în grajdul din gospodărie, aflat la aproximativ o sută de metri de casă, iar când a revenit la locuinţă a observat urme în stratul de zăpadă, până la intrarea în imobil. Când a intrat în casă, bărbatul a constatat că dintr-o carte din bucătărie i s-au sustras două bancnote de 200 de lei şi una de 100 de lei. Erau toate economiile din casa vârstnicului. După ce a întrebat prin vecini, bătrânul a aflat că o femeie care cerşea i-a intrat în curte.

Din fericire, poliţiştii au reacţionat repede şi, după ce au făcut verificări pe raza comunei Panaci, au identificat-o pe tânăra care cerşea. Iniţial, aceasta a negat că a furat, însă după percheziţia corporală au fost găsite exact bancnotele sustrase din casa bărbatului în vârstă de 75 de ani. Tânăra a fost identificată în persoana Elenei Panţîru, în vârstă de 23 de ani, din Vicovu de Sus. Tânăra a pătruns cu uşurinţă în casa vârstnicului în condiţiile în care uşa de acces în locuinţă era lăsată deschisă.

Poliţiştii de la Postul comunal Panaci au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cazuri de femei care folosesc cerşitul mai mult ca un pretext, pentru a intra în curţile oamenilor şi a pătrunde în case, acolo unde proprietarii lipsesc, s-au înregistrat frecvent pe raza judeţului. Sucevenii a fost avertizaţi în multe rânduri de poliţişti să nu intre în vorbă şi să nu primească în curţi sau case cerşetori sau vânzători ambulanţi care de multe ori nu sunt altceva decât hoţi sub acoperire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banii furaţi din casa unui bătrân, găsiţi în chiloţii unei cerşetoare.
 Vizualizări articol: 3627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Banii furaţi din casa unui bătrân, găsiţi în chiloţii unei cerşetoare5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura ”Cartof” Pentru cei trecuți de prima tinerețe, această prăjitură readuce cumva, în simplitatea ei desăvârșită, amintirea cofetăriilor de odinioară. Este foarte ușor de făcut, chiar și un copil o poate reuși, dar este delicioasă.Avem nevoie de:500... Citeşte