Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2016 - Anul XXI, nr. 72 (6185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

A IX-a ediţie a concursului pentru liceeni „Student pentru o zi”, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează cea de-a IX-a ediţie a concursului pentru elevi „Student pentru o zi”, competiţie dedicată liceenilor din clasele a XI-a şi a XII-a, din Regiunea Nord-Est a ţării.

Manifestarea va avea loc sub forma unui concurs individual, pentru elevii claselor a XII-a, la începutul lunii aprilie, şi sub forma unui concurs tematic pe echipe, pentru elevii claselor a XI-a, în zilele de 14 şi 15 mai.

Mai multe detalii privind înscrierea şi desfăşurarea acestei manifestări pot fi găsite pe site-ul http://www.1zi.usv.ro.

 

Premii pentru laureaţi

La clasa a XII-a, durata testului va fi de 2 ore, elevii urmând să fie testaţi la Istorie, Geografie, Științe Socio-umane, Economie, Informatica, Electronică - automatizări, Electrotehnică și energetică, Inginerie economică, Proiectare asistată în AutoCAD, Română, Franceză, Engleză, Spaniolă, Italiană, Comunicare și relații publice.

În ordinea descrescătoare a punctajului obţinut la testul de specialitate, la fiecare disciplină de concurs, USV va acorda certificate de agrementare care oferă deţinătorilor posibilitatea de a fi studenţi ai Universităţii, beneficiind de scutirea de plată a taxelor de înscriere şi înmatriculare.

Totodată, laureaţii vor primi, la alegere, abonamente pentru o lună la bazinul de înot, abonamente la sala de forţă sau abonamente la manifestările din Auditorium „Joseph Schmidt”.

De cealaltă parte, la clasa a XI-a, echipe formate din trei elevi vor avea un interval de aproximativ două luni pentru finalizarea lucrărilor ce vor aborda una dintre temele propuse.
Etapa finală a acestui concurs se va desfăşura în luna mai, prezentarea orală a lucrărilor urmând să se facă la USV, în faţa unei comisii de specialitate.
Această secţiune a concursului va avea următoarele premii (pe echipă) - pachete USV şi abonamente la bazinul de înot, sala de forţă sau la manifestările din Auditorium „Joseph Schmidt”.

Elevii participanţi şi profesorii însoţitori vor fi invitaţi să viziteze campusul universitar şi să cunoască oferta educaţională a USV, să asiste la o prelegere a unui cadru universitar şi să participe la diverse activităţi recreative alături de studenţii şi profesorii USV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A IX-a ediţie a concursului pentru liceeni „Student pentru o zi”, la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A IX-a ediţie a concursului pentru liceeni „Student pentru o zi”, la Universitatea „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura ”Cartof” Pentru cei trecuți de prima tinerețe, această prăjitură readuce cumva, în simplitatea ei desăvârșită, amintirea cofetăriilor de odinioară. Este foarte ușor de făcut, chiar și un copil o poate reuși, dar este delicioasă.Avem nevoie de:500... Citeşte