Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2016 - Anul XXI, nr. 72 (6185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pentru toată lumea

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită cu porţile deschise la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de oameni au ales să sărbătorească vineri alături de poliţişti Ziua Poliţiei Române la Suceava. După momentul emoţionant de depunere a coroanelor de flori în cinstea poliţiştilor eroi suceveni căzuţi la datorie, la Monumentul Poliţistului Erou din faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie, la ora 9.00 s-au deschis „porţile” pentru sutele de tineri şi copii care au vrut să ia contact de aproape cu frumuseţea muncii de poliţist. În total 230 de copii au participat la workshopuri interactive, au vizionat filme educative şi au savurat demonstraţiile cuprinzând exerciţii de luptă desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Tinerii au trecut pe rând prin laboratorul poligraf, sau ,,detectorul de minciuni” cum este cunoscut publicului larg, poliţiştii arătându-le că ,,minciuna are picioare scurte” şi că adevărul întotdeauna învinge. Poliţiştii le-au explicat celor interesaţi modul în care laboratorul mobil le permite descoperirea şi ridicarea amprentelor şi realizarea de portrete robot.

Expoziţia de arme organizată de Serviciul Arme, Muniţii şi Substanţe Periculoase i-a captivat pe cei mici, care au putut vedea de aproape şi atinge piesele de armament, fiindu-le totodată explicate efectele distructive ale acestora şi pericolul reprezentat de utilizarea fără autorizaţie a acestora.

Începând cu ora 10.00, pe esplanada Universităţii ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, poliţiştii au făcut o demonstraţie a capacităţii de intervenţie, cu dotarea de care beneficiază la acest moment. Au fost prezentate şase autospeciale de intervenţie  ale inspectoratului, aparatele radar şi laboratorul criminalistic mobil. Dubele de intervenţie ale luptătorilor SAS, autospecialele de poliţie, armamentul din dotare dar şi materialele promoţionale au trezit interesul celor peste 300 de tineri participanţi la sărbătoare. Copiii s-au bucurat de atenţia sporită a poliţiştilor, pentru cei mici fiind organizate concursuri educative, iar toţi participanţii au primit pliante, reviste şi alte materiale promoţionale despre activitatea poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Poliţiei Române, sărbătorită cu porţile deschise la Suceava.
 Vizualizări articol: 2261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ziua Poliţiei Române, sărbătorită cu porţile deschise la Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura ”Cartof” Pentru cei trecuți de prima tinerețe, această prăjitură readuce cumva, în simplitatea ei desăvârșită, amintirea cofetăriilor de odinioară. Este foarte ușor de făcut, chiar și un copil o poate reuși, dar este delicioasă.Avem nevoie de:500... Citeşte