Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2016 - Anul XXI, nr. 64 (6177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 17 – 23 martie

Joi, 17 martie

Teatru pentru copii

De la orele 10.00 şi 11.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache” Botoşani prezintă spectacolul pentru copii „Tom Degeţel”. Preţul unui bilet este 12 lei.

 

„Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”, la Casa de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, în premieră, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”. Echipa ce a conceput și pus în scenă supercomediile “Mă mut la mama” şi “Mă mut la tata” duce povestea mai departe cu spectacolul “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”. Actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu îi invită pe suceveni la o trilogie de comedie, în regia lui Gelu Colceag. Costume: Eliza Munteanu. Regia tehnică: Dan Ionescu. Preţul unui bilet este de 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

„ROGVAIV”, la Galeria de artă USV

Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG - Tonitza Art Group), Cenaclul „Litere” (CL), Casa de Cultură a Studenţilor (CCSS) şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) organizează, la ora 17.30, la Galeria de artă USV (Corp A, etaj I), evenimentul cultural cu genericul „ROGVAIV - R @ USV”.

În program: Vernisajul expoziţiei de pictură „ROGVAIV”, Recital de poezie (CL - Bianca Sandu, Carmen Buruiană), Recital de chitară (CCSS - Andrei Cicioc, Alexandru Dumbravă, Flavian Doroftei, Teodora Casandra, Florentina Ţugui).

Expun artiştii plastici: Alina Elena Lăzăreanu, Ana-Maria Ovadiuc AMO, Angelica Mirela Pagu,Cătălin Săraru, Cristina Elena Chiriac, Cristina Hreamătă Macoveiciuc, Cristina Iacob, Diana Georgiana Dimitriu, Ioana Cezara Poiată, Iuliana Buzuleac, Leonard Adrian Melisch, Liviana Pînzaru, Mihaela Neli Paval, Mihai Pânzaru PIM, Mihai Varzari, Simona Covaliu și Talida Grunzac.

Prezintă conf. univ. dr. Sabina Fînaru. Curator expoziţie - Ana-Maria Ovadiuc.

 

Vineri, 18 martie

Teatru pe scena Casei de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură Suceava, de la ora 17.00, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani prezintă piesa de teatru „Conu` Leonida faţă cu reacţiunea”, de I.L. Caragiale. Preţul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, 20  martie

Festivalul județean ”Soyons francophones!” - ediția a III-a

De la ora 10.00, Casa de Cultură din Gura Humorului va găzdui festivalul județean ”Soyons francophones!” - ediția a III-a, eveniment inițiat și organizat de IȘJ Suceava, în colaborare cu Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului și cu Centrul Cultural din Gura Humorului, cu prilejul sărbătoririi Săptămânii Francofoniei. Acțiunea se dorește a fi un spectacol de amploare, care să cuprindă recitaluri de poezii și cântece precum și scenete, toate în limba franceză.

 

Sport

Fotbal, Liga a II-a, ora 11.00, stadionul Areni

Rapid CFR Suceava - Rapid București (în direct la Dolce Sport)

 

Luni, 21  martie

Maestrul Tudor Gheorghe revine la Suceava

Maestrul Tudor Gheorghe revine la Suceava, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19:00, cu un concert pe versurile poetului Adrian Păunescu, intitulat „Declaraţie de dragoste”. „Dacă tu ai dispărea, / Şi din râsu-mi şi din plânsu-mi, / Te-aş găsi în sinea mea, / Te-aş zidi din mine însumi” sunt doar câteva versuri semnate de Adrian Păunescu şi alese de maestrul Tudor Gheorghe pentru promovarea acestui concert. Preţul unui bilet este 60 de lei sau 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte cu usturoi (de post) Este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă și sănătoasă, care vă va face să vă întrebați de ce consumăm atât de rar linte, dacă tot se pregătește asemănător fasolei și fierbe mult mai repede...Avem nevoie de:O cană cu linte uscată,... Citeşte