Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2016 - Anul XXI, nr. 64 (6177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

CCI Suceava organizează conferinţa Afaceri.RO

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza conferinţa Afaceri.RO, un eveniment destinat celor care vor să-şi dezvolte afacerile. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că această conferinţă va avea loc în data 8 aprilie a.c., la sediul acestei instituţii. Timp de o zi 12 speakeri, antreprenori, consultanţi şi specialişti vor vorbi despre cum se poate dezvolta cu succes un business în România, oportunităţile de finanţare nerambursabilă, cum se folosesc strategiile de marketing în mediul online şi cum afectează cash-flow-ul firmei noul Cod Fiscal. „Au trecut doar două luni din 2016, iar scenariul pe care-l avem în faţă ne arată că vom avea parte de un an al provocărilor pe toate planurile. Schimbările Codului Fiscal, viitoarele alegeri locale şi parlamentare, noi fonduri europene de accesat, vulnerabilităţile economiei, toate acestea ne îndeamnă să stăm cu ochii-n patru pe mediul de afaceri romanesc”, a spus Lucian Gheorghiu.

El a amintit că din 2016, impozitul pe veniturile microîntreprinderilor s-a modificat, astfel că plafonul veniturilor de la care se datorează impozitul pe profit s-a majorat de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, iar impozitul pe dividende a fost redus de la 16%, la 5%. „Ce impact au astfel de măsuri pentru antreprenorii români? Vom afla de la specialiştii firmei AVISSO din Iaşi, compania specializată în Accounting Services, Human Resources şi Business Consulting”, a arătat preşedintele executiv al CCI Suceava.

În cadrul conferinţei Afaceri.RO de la Suceava va fi analizat şi prezentat modul în care mediul online şi dezvoltarea tehnologică accelerată influenţează modelele de afaceri, politicile de marketing şi instrumentele de lucru. Lucian Gheorghiu a arătat că în cadrul conferinţei, sesiunea „New Media & Marketing online” ii va avea ca speakeri pe Marius Alexa (Arhipelago, Iaşi), Ovidiu Popica (StartupCafe.RO) şi Cristian Ignat (fondator Canopy).

Apoi, în cadrul secţiunii de antreprenoriat va vorbi suceveanul Vasile Armenean, fondatorul companiei Betty Ice, firma care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 26 milioane de euro. „Vom afla de la el despre provocările întâlnite în acest business, dar şi despre strategia care i-a asigurat succesul. Tot la această secţiune vom avea ca invitaţi doi tineri antreprenori, originari din Suceava, Ruben Perju şi Iosif Harasemiuc, care au lansat anul trecut o afacere inovativă cu ceasuri de mână din lemn. Afacerea lor este în continuă creştere şi se bucură de notorietate pe pieţele din SUA, Dubai sau Marea Britanie”, a declarat Lucian Gheorghiu. El a subliniat că CCI Suceava susţine dezvoltarea mediului antreprenorial local, aşa cum a făcut-o şi în ultimii trei ani de când este organizată această conferinţă, la Suceava fiind prezenţi oameni importanţi precum Felix Pătraşcanu - cofondato al Fun Courier, Peter Barta - CEO Fundaţia Post Privatizare sau Bogdan Piţigoi - preşedintele grup Tester Auto Iaşi. Oamenii de afaceri care vor să participe la această conferinţă se pot înscriere pe pagina de internet www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2016/, la telefonul 0230-521-506 sau la adresa de e-mail office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează conferinţa Afaceri.RO.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează conferinţa Afaceri.RO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte cu usturoi (de post) Este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă și sănătoasă, care vă va face să vă întrebați de ce consumăm atât de rar linte, dacă tot se pregătește asemănător fasolei și fierbe mult mai repede...Avem nevoie de:O cană cu linte uscată,... Citeşte