Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 mar 2016 - Anul XXI, nr. 64 (6177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Complexul de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni va fi finalizat în luna aprilie 2016

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul de agrement „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni va fi finalizat la mijlocul lunii aprilie a acestui an. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că proiectul pentru construcţia complexului de agrement este finalizat în proporţie de 90%, iar în jurul datei de 15 aprilie ar putea fi dat în folosinţă. „La complexul <Nada Florilor> lucrările se desfăşoară conform graficului, ne bucurăm de vremea bună, iar constructorul lucrează cu toate forţele. Ne propunem ca undeva la 15 aprilie să finalizăm absolut tot şi să rămână doar partea de însămânţări iarbă şi plantare de copaci”, a spus Cătălin Coman. El a amintit că proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice. Valoarea proiectului este de 11,5 milioane de lei, lucrările fiind realizate de un consorţiu de firme format din SC Da Vinci Construct & Proiect SRL, SC Cridus Construct SRL şi SC Alternativ Energy Solution SRL. În cadrul proiectului vor fi realizate mai multe investiţii pentru amenajarea unei zone de agrement, respectiv o piscină acoperită cu suprafaţa de 1.132,90 mp, un bazin de înot de 325 mp dotat cu o trambulină, o altă piscină de 300 mp pentru adulţi dotată cu un tobogan, o piscină cu tobogan pentru copii, un teren pentru activităţi sportive în suprafaţă de 700 mp şi trei parcări. Cătălin Coman a mai spus că tot în cadrul proiectului, în parcul din apropierea complexului de agrement "Nada Florilor" va fi amenajată şi o pistă de ciclism. Primarul din Fălticeni a mai adăugat că piscinele exterioare sunt aproape finalizate, în timp ce piscina interioară este terminată în proporţie de 85%. Cătălin Coman a explicat că la noul complex de agrement vor lucra minim 15 persoane. EL a precizat că primăria a început deja demersurile pentru înfiinţarea unui serviciu de agrement prin care va fi administrat Complexul de agrement "Nada Florilor". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complexul de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni va fi finalizat în luna aprilie 2016.
 Vizualizări articol: 2828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Complexul de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni va fi finalizat în luna aprilie 20163.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte cu usturoi (de post) Este o mâncare simplă, dar foarte gustoasă și sănătoasă, care vă va face să vă întrebați de ce consumăm atât de rar linte, dacă tot se pregătește asemănător fasolei și fierbe mult mai repede...Avem nevoie de:O cană cu linte uscată,... Citeşte