Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2016 - Anul XXI, nr. 25 (6138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumuri despărţite

Cătălina Vartic a plecat din UNPR după cinci ani de activitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cinci ani de muncă şi activitate în UNPR, Cătălina Vartic, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a partidului, şi-a anunţat plecarea. Primele indicii despre această decizie au apărut încă de vineri seară, când pe pagina de Facebook a Cătălinei Vartic a apărut următoarea postare: “După 5 ani am închis o uşă, multe alte uşi aşteaptă să fie deschise”

Contactată telefonic, Cătălina Vartic a confirmat că a demisionat din partid vineri, la şedinţa Comitetului Naţional Executiv care a avut loc la Braşov.  UNPR a hotărât la nivel naţional să participe pe liste separate la alegerile locale şi împreună cu PSD la alegerile generale.

Fostul preşedinte executiv al UNPR Suceava a precizat că demisia nu are legătură cu decizia de la nivel central, ci cu problemele de la nivel judeţean.

“În organizaţia Suceava existau de ceva timp probleme interne şi rezoluţia adoptată la nivel judeţean în decembrie 2015, trimisă către conducerea partidului, solicita rezolvarea acestor probleme. Cu patru luni înainte de alegeri nu poţi să mai aştepţi clarificarea problemelor ce ţin de fuziunea cu PP-DD şi nici clarificarea raporturilor de putere la nivelul conducerii organizaţiei. Deşi a fost aprobată solicitarea organizaţiei judeţene de a candida pe cont propriu, nu au fost rezolvate şi celelalte solicitări, astfel că personal consider că target-ul de 15 % la nivel judeţean, pe care şi l-a asumat domnul senator Neagu la Braşov, este total nerealist şi nu doresc să iau parte la această sinucidere politică”, a explicat Cătălina Vartic

Ea a menţionat că a creat acest partid în Suceava, a muncit şi a ţinut unită echipa cu promisiunea de a avea libertate de decizie. “Nu a fost să fie, aşa că a venit timpul să aleg altă cale. Există regrete fireşti într-o astfel de situaţie, dar există şi mai multă speranţă şi încredere în proiectele viitoare. Îi urez succes domnului senator Neagu în atingerea obiectivelor propuse chiar dacă în urmă cu doar 3-4 zile declara sus şi tare că UNPR va merge 99% în alianţă cu PSD şi că nu are nici o legătură cu rezoluţia organizaţiei din decembrie, chiar că-şi doreşte ca cei care au semnat rezoluţia să plătească”, a mai spus Cătălina Vartic.

În ceea ce priveşte viitorul ei politic, fostul preşedinte executive al UNPR Suceava nu a oferit mai multe detalii, dar a spus că are în vedere şi alte variante, care includ inclusiv echipa UNPR Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic a plecat din UNPR după cinci ani de activitate.
 Vizualizări articol: 2996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Cătălina Vartic a plecat din UNPR după cinci ani de activitate3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu măsline și lămâie (rețeta rapidă grecească) Delicioasa asociere a cărnii dulci de pui cu aroma lămâilor este folosită în multe feluri, în gastronomia mediteraneană, arabă, asiatică și indiană. Când nu dispunem de lămâi conservate pentru a face, de pildă, o... Citeşte