Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2016 - Anul XXI, nr. 25 (6138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La ieşirea din Suceava

Directoarea de la Modin S.A. a provocat un grav accident cu un mort şi doi răniţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Accident grav ieri după-amiază la ieşirea din Suceava spre Siret, în apropiere de depozitul Alexandria, după ce directoarea de la Modin S.A., Anica Onufreiciuc, a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar directoarea şi soţul femeii decedate au ajuns răniţi la spital. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 16,00 şi, din primele cercetări ale poliţiei, se pare că autoturismul VW Polo, condus de directoarea de la Modin spre Suceava, a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism Audi A4 cu volanul pe partea dreaptă.  În maşina Audi, care se deplasa spre Siret, circulau Margareta şi Dumitru Şalar, de 48 şi 56 de ani, din comuna Grăniceşti, care se întorceau spre casă de la  Suceava. Impactul a fost foarte puternic, autoturismul Audi fiind aruncat în şanţul betonat de la marginea drumului, după ce maşina s-a rotit. Un bărbat aflat în preajmă ne-a povestit ce ştia de la fiul său: „A zis că s-au trântit pur şi simplu, fără frâne, fără nimic. Mi-a zis: <Du-te repede, că s-au trântit două maşini, au sărit pur şi simplu în sus>”. Habitaclul maşinii Audi a fost grav avariat în partea stânga faţă,  cel mai grav rănită fiind pasagera de pe scaunul din stânga al maşinii, o femeie de 48 de ani, soţia celui aflat la volan. Un echipaj de la descarcerare s-a luptat câteva minute pentru a scoate femeia prinsă între fiarele maşinii şi a reuşit să o predea unui echipaj SMURD, aceasta fiind din păcate în stop cardiorespirator. Cu toată silinţa medicilor, Margareta Şalar nu a mai putut fi salvată şi înainte de ora 17,00 a fost declarat decesul.

Directoarea de la Modin S.A, Anica Onufreiciuc, în vârstă de 47 de ani, a suferit şi ea multiple traumatisme în urma impactului puternic şi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Femeia a declarat poliţiştilor că nu-şi poate explica cum a pătruns pe contrasens şi a lovit maşina care venea din sens invers.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului Audi a suferit doar traumatisme cranio cerebrale minore şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi recoltarea de probe biologice.

Agentul-şef principal Dorel Paicu, de la Biroul Poliţiei Rutiere Suceava, ne-a declarat după producerea accidentului: „Am fost informaţi că pe DN 2, la ieşire din municipiul Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. La faţa locului am identificat două autoturisme şi se pare că între cele două autoturisme a avut loc o coliziune frontală. Din impact a rezultat vătămarea gravă a două persoane, dintre care una conducător auto, şi o persoană care se pare că a decedat în timpul resuscitării. Facem cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs impactul dintre cele două vehicule.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă investigaţiile pentru a afla modul exact de producere a accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directoarea de la Modin S.A. a provocat un grav accident cu un mort şi doi răniţi.
 Vizualizări articol: 12235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Directoarea de la Modin S.A. a provocat un grav accident cu un mort şi doi răniţi3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu măsline și lămâie (rețeta rapidă grecească) Delicioasa asociere a cărnii dulci de pui cu aroma lămâilor este folosită în multe feluri, în gastronomia mediteraneană, arabă, asiatică și indiană. Când nu dispunem de lămâi conservate pentru a face, de pildă, o... Citeşte