Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2016 - Anul XXI, nr. 25 (6138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Grav

Autoturism Grand Cherokee incendiat la Rădăuți şi recompensă de 20.000 de euro pentru identificarea autorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism de teren marca Grand Cherokee a fost la un pas de a se transforma într-o epavă după ce a fost incendiat. La sfârşitul săptămânii trecute, vineri, în jurul orei 20.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că la un autoturism parcat pe strada Berestei a izbucnit un incendiu. Proprietara autoturismului, Anamaria B., în vârstă de 27 de ani, a declarat: „La un moment dat am observat că în maşină erau flăcări. Bărbatul meu a ieşit afară din casă şi a găsit geamul portierei spart, iar în interior un recipient din plastic, un fel de cocteil Molotov, care ardea. Focul cuprinsese fotoliul, podul pedalier, portiera, plafonul şi pragul. Imediat a reuşit să arunce vasul afară din maşină şi să evite pagube mai mari”. Din primele cercetări, polițiştii au stabilit faptul că autoturismul este utilizat de un bărbat, concubinul proprietarei, de 27 de ani, din localitate, care a stins incendiul cu ajutorul unui stingător cu praf şi cu apă. Specialiştii  de la I.S.U. Rădăuți sosiți la fața locului au stabilit că incendiul a fost provocat prin aruncarea în interior a unui recipient din plastic în care se afla combustibil şi aprinderea acestuia cu un fitil improvizat. În urma incendiului au fost afectate tetierele de la scaunele din față, tapițeria plafonului şi parbrizul, prejudiciul fiind estimat la circa 2.000 de euro, autoturismul fiind asigurat CASCO. Avocatul păgubiților, Traian Andronachi, a declarat că se oferă o recompensă de 20.000 de euro celor care ar putea sprijini Poliția în prinderea autorilor. În aceste condiții a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de polițişti în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism Grand Cherokee incendiat la Rădăuți şi recompensă de 20.000 de euro pentru identificarea autorilor.
 Vizualizări articol: 6108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Autoturism Grand Cherokee incendiat la Rădăuți şi recompensă de 20.000 de euro pentru identificarea autorilor5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ete fleoșc, recompensă. trimis de
( 1 feb 2016, 11:18:21
Nu mai cheltuiți anapoda o căruță de parale.
Mai bine întrebați-l pe nichipercea acela de la Parchetul de pe lângă Lege cine o pus focul.
Că ăla, (greuceanul căruia încă nu i s-a uscat cerneal pe decretul de numite în funcție și nici nu și-a șters de pe la botic corasla alăptatului matern până pe la vârsta de 7 ani), din impresionanta lui anvergură de purtător de slovă, halebardă, pocal, sceptru și sigiliu al Parchetului de pe lângă Lege, o să vă trântească un Pressemitteilung în care o să precizeze, ca nerușânatul, că cel mai probabil focul o fost pus de... nicolăică. 3:)
C-așa-i intabulată la Parchetul de pe Lângă Lege metoda de lucru pășunist-judiciară: sunt ineficienți dar își tratează carențele și omisiunile procedurale prin iuțeală de mână, nebăgare de seamă, invenție, fabulație, delir, persuasiune, insinuare, iar toate acestea susținute de mult tupeu, multă neobrăzare, multă nerușinare, multă ticluire și mult șiretlic.
2.   Eficienta utilizare a celor 20.000 de arginți trimis de
( 1 feb 2016, 14:26:48
Contact:
„FUNDAŢIA „SFINŢII IERARHI LEONTIE ŞI TEODOSIE”
Aşezământul de copii „Sfântul Ierarh Leontie”

Radauti, Calea Bucovinei, nr. 201, cod 725400

Telefon: 0330/566.441”

Ingăta așa, Măritul și Înțeleptul Zeu o să-i ieie în evidență că au făcut o faptă bună, o să aibe la catastih o bilă albă, ș-o să le trimită un Ophanim mesager care să le lumineze mintea încuiată și inima împetrită șașa or să afle care o fost odiosul talhar care o pogorit foc și pucioasă peste gipanul sărmanei fătuțe care ș-o luat driver de tip 3 în 1:
- mecanic- driver la Tancul de Cerochee
- actual opstacol care s-o-nchedice pe sărăcuța fată ca să se scoboare din pat pe ambele părți și prezumtiv viitor coleg în rubricile certificatului de cositorie
- pompier voluntar amator, cărăuș de straițe și prapornițe în obor, târg, mall, hipermarket, gentil portar al ușilor ferecate, badiguard vocațional și pisicolog conjunctural.

Corolar: lăsațdraaqului prostiile cu rewardul și dați paralele la pochii de la Leontie, că iei or ști mai bine cum să-i rostuiască cu folos și chibzuință.
devil
2.1  RE: Eficienta utilizare a celor 20.000 de arginți trimis de
( 1 feb 2016, 14:34:03
Adicătelea voiam să grăiesc „NU VI-I RUȘÂNI, UĂI DERBEDEILOR, în țara în care copchii cerșesc un leu cu măgărușul la poze, în țara în care se renunță la o pungă de bomboane de 2,5 lei în favoarea a 7 feliuțe de parizer SUBȚIRE pe post de festin de Crăciun, voi veniți cu câktul vostru de gipan împuțit și anunțați că dați 20.000 de euro recompensă?
# biip biip biip în gipanul vostru!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu măsline și lămâie (rețeta rapidă grecească) Delicioasa asociere a cărnii dulci de pui cu aroma lămâilor este folosită în multe feluri, în gastronomia mediteraneană, arabă, asiatică și indiană. Când nu dispunem de lămâi conservate pentru a face, de pildă, o... Citeşte