Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2016 - Anul XXI, nr. 25 (6138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Indignare

Cătălin Miron: „Primăria Rădăuţi a devenit o anexă a SC Servicii Comunale SA”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, şi-a exprimat dezamăgirea şi indignarea despre ceea ce se petrece în sânul administraţiei locale din acest oraş. Practic, de luni bune, conducerea oraşului nu mai este asigurată, aşa cum ar fi normal, din birourile Primăriei, ci din biroul unei persoane care a „furat” atribuţiile celor în drept.

„Un om care a contribuit mult la dezvoltarea mediului de afaceri din Rădăuţi m-a certat cu amărăciune. M-a certat pentru că nu mai crede în dezvoltarea orașului, pentru că sistemul care  manipulează şi controlează oraşul este mult prea puternic. Mi-a dat exemplu ceea ce se întâmplă astăzi la sediul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi. Acest loc a devenit unul de pelerinaj, nu numai pentru cei care solicită ajutor de orice natură, fie că este vorba de ajutor social, de sponsorizări etc., dar şi pentru cei care au nevoie de un certificat de urbanism. Practic, Primăria Rădăuţi a devenit  o anexă  a SC Servicii Comunale SA”, a declarat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi a menţionat că această indignare i-a fost transmisă de mai mulţi oameni din oraş, oameni care speră să se schimbe ceva, iar normalitatea să revină şi aici cât mai rapid.

„Faptul că rădăuțenii nu mai  reacționează, ajungând practic să creadă că această stare de fapt reprezintă normalitatea, este cel mai mare handicap pentru prezent, dar şi pentru viitor. Este practic acceptarea neputinței noastre faţă de această realitate hidoasă şi oribilă, care nu a apărut nici azi, nici ieri, ci s-a perfecționat în ultimii 26 de ani. Chiar şi aşa, eu cred cu tărie că împreună avem capacitatea de a reconstrui Rădăuţiul, de a recupera decalajele economice şi sociale care ne despart de alte zone. În Rădăuţi este nevoie de schimbare, de acea schimbare care să aducă normalitatea, de oameni care să-şi rezolve problemele administrative la Primărie şi nu într-un anumit birou de la sediul SC Servicii Comunale SA”, a conchis Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Primăria Rădăuţi a devenit o anexă a SC Servicii Comunale SA”.
 Vizualizări articol: 2447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cătălin Miron: „Primăria Rădăuţi a devenit o anexă a SC Servicii Comunale SA”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Quiriții grăiau: trimis de
( 1 feb 2016, 11:53:09
„Faber est suae quisque fortunae”
Rumânii zâceu șî iei la fel:
„ce-și face omulețul cu mânuța lui se zâce că-i lucru manual și durează mult. Al năibii de mult”
Io*, îmbucuros ca un prâsnel, zâc aidoma:
„Lăcuitorii din Rottacenum AU EXACT CEEA CE MERITĂ!”

Bun așa, bun așa!
Vivat, crescat, floreat tovarășul Tătar!
Rottacenum merită să fie guvernat în următorii 50 de ani de to'arășul Tătar!
Țâfnoșii din Capitala informală a Părții de Sus a Bokowinei de Gios ÎȘI MERITĂ CU PRISOSINȚĂ LIDERII. ÎȘI MERITĂ CU VÂRF ȘI ÎNDESAT SOARTA!
hee heehee heehee heehee heehee hee
dancing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu măsline și lămâie (rețeta rapidă grecească) Delicioasa asociere a cărnii dulci de pui cu aroma lămâilor este folosită în multe feluri, în gastronomia mediteraneană, arabă, asiatică și indiană. Când nu dispunem de lămâi conservate pentru a face, de pildă, o... Citeşte