Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2016 - Anul XXI, nr. 19 (6132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Dezgustat şi dezamăgit de practicile poliţiei, de sistemul juridic şi de campania de denigrare îndreptată împotriva persoanei mele vă trimit următorul drept la replică:

Urmare a articolelor multiple din Monitorul de Suceava (ex. 26 septembrie 2015, 20 ianuarie 2016, articole semnate de dl Florin Paiu), este evident că sunt victima unei campanii de denigrare şi cataloghez gestul dumneavoastră drept calomnie la adresa persoanei mele, rezervându-mi dreptul legal de a iniţia o plângere penală pentru a opri şi a îndrepta nedreptatea care mi s-a făcut.

 

În principiu există două acuzaţii la adresa mea: una de ultraj, iar cealaltă de suspiciune la incendiere.

În primul caz, în ciuda unei hotărâri judecătoreşti care mă socoteşte vinovat, mă consider nevinovat. Deşi am fost condamnat pentru ultraj consider că am fost nedreptăţit de justiţie prin faptul că nu au fost luate în considerare certificatul medico-legal privind leziunile pe care le-am suferit, declaraţiile poliţiştilor au fost diferite la momentul respectiv, iar în instanţă au fost modificate. Chiar şi aşa, mi-am plătit datoria către societate, prin perioada de detenţie şi nu văd de ce domnul Florin Paiu insista să readucă mereu în actualitate o datorie achitată către societate, insinuează şi foloseşte mereu acest lucru în încercarea de a fi credibil şi de a mă calomnia.

În cazul al doilea (suspiciune), am dreptul de a-mi apăra propria imagine şi de a încerca a opri insinuările dumneavoastră şi de a menţine aceeaşi linie descriptivă la adresa persoanei mele. Până a fi dovedit vinovat am dreptul la prezumţia de nevinovăţie care este încălcată grosolan prin asocierea mea, chiar şi ca suspect, cu actele descrise în ziarul dumneavoastră.

Insist şi mă consider nevinovat, resping orice urmă de acuzaţie care mă leagă de faptele comise şi descrise de dumneavoastră.

Florin Nicolaică

 

Precizări Monitorul de Suceava:

Acuzaţiile privind „campania de denigrare” sunt total false, în condiţiile în care, referitor la cazul de incendiere a maşinii unui ofiţer de poliţie judiciară din Rădăuţi, nu am făcut decât să prezentăm un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, prin care se anunţa că s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de numitul Florin Nicolaică pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. De altfel, am precizat foarte clar că acesta are calitatea de suspect, fără a fi vorba de nici un fel de „insinuări” şi fără a pune la îndoială principiul de nevinovăţie al unei persoane suspecte într-un dosar. Cât priveşte reamintirea faptului că Florin Nicolaică a fost condamnat definitiv şi irevocabil pentru ultraj, aspectul este relevant în condiţiile în care în cazul de incendiere este vorba tot de un poliţist. Cum acel dosar a fost finalizat definitiv, discuţiile legate de cum s-a împărţit vinovăţia în acel caz nu îşi mai au rostul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 4083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Drept la replică3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inevitabila deontologie a celor 3 surse… (1) trimis de
(25 ian 2016, 11:56:01
… devine facultativă în cazul comunicatelor de presă redactate în cea mai autentică manieră pășunist- judiciară de Membrii Uniunii Scriitorilor Ratați de la Parchetul de pe lângă Lege din Rottacenum *.
Orice știre se verifică după sistemul cross references, mai puțin rezoluțiile idilice, rechizitoriile bucolice și comunicatele fabula(torii) ale semianalfabeților asistați social prin amploierea în Ministerul Public.
Dacă vreun bâtlan pălit de aviara semianalfabetismului se apucă să delireze sevrotic, în comunicate de presă al căror conținut este tangent verbigerației psiho- patologice, încercând să-și camufleze îndărătul graforeei cumplitul neprofesionalism și crâncena ineficiență instituțională, ei bine, Monitorul de Suceava achiesează cu inconștiență voluntară întru participația la acest exercițiu de încălcare a drepturilor nepatrimoniale ale unei persoane.
Dacă Membrii Uniunii Scriitorilor Ratați SPUN O POVESTE ** rocambolescă despre UN CETĂȚEAN AFLAT ÎN DEPLINĂTATEA DREPTURILOR SALE CIVILE, și ÎN DEPLINĂTATEA CAPACITĂȚII DE EXERCIȚIU A ACESTOR DREPTURI, Monitorul de Suceava se simte obligat să achieseze la aberațiile literaturii science-fiction de toaletă a rataților scriitori pășunist-judiciari și să dea „B.T.” (bun de tipar) la orice tâmpenie scornită din aburii fierbinți ai infatuării de umil și jalnic slujbaș statal.
Proba verității semianalfabetismului înfiorător al Uniunii Scriitorilor Ratați din Ministerul Public, emuli absolvenți Magna Cum Laude a Școlii peripatetice a Nelegiuirii de la Rădăuți (citez dintr-un amuzant de tâmpelnic rechizitoriu:
„inculpatul … are vaste cunoștințe balistice, postând și un mesaj din care dădea de înțeles că … POSEDĂ LA DOMICILIU O ARMĂ DE FOC:
„PLAIVAZUL meu cal 338 Lapua Magnum este de o precizie chirurgicală!”
2.   Inevitabila deontologie a celor 3 surse… (2) trimis de
(25 ian 2016, 11:57:01
a) e de un umor tâmpelnic să afirmi, sub tentă incriminatoare, că UN FOST OFIȚER M.Ap.N. … are vaste cunoștințe de balistică. Data viitoare, când vor incrimina un tâmplar, cred că pășuniștii- judiciari de la Rottacenum vor menționa drept circumstanță incriminatoare „posesia de către tâmplar a unui bogat bagaj de cunoștințe în domeniul tâmplăriei.”
b) omiterea unui elementar search în dexonline în vederea deslușirii semanticii ELEMENTARE a termenului „PLAIVAZ” și invocarea expresiei sus-citate drept argument de căpătâi în vederea emiterii unui mandat de percheziție domiciliară nu mai este deloc amuzantă, ci subliniază tragismul involuției acestei țărișoare nenorocite: Rroemenica, țara visată „Mândră ca Soarele de pe Cer” de cei 1165 frumoși martiri ai lui 89, a ajuns doar un bantustan maimuțăresc. Rroemenica = Planet der Affen – sequelul ecranizării din anul 2001.
În atare condiții, a publica nemasticat și neverificat toate tâmpeniile Uniunii Scriitorilor Ratați din Rottacenum face să se întrunească cele mai nefavorabile auspicii a participației pasive, într-un proces civil, proces având obiect constatarea încălcării dreptului nepatrimonial la demnitate, la viață privată și obținerea de juste și echitabile despăgubiri.
----
* Mi-am autoimpus ca după data de 5 feb. 2015 să nu mai calc în vecii vecilor în acea vespasiană de urbe și nici să nu-i mai pomenesc vreodată numele acelui oraș BLESTEMAT.
**despre faptul că Uniunea Scriitorilor Ratați de la Parchetul de pe lângă Lege manifestă un hobby bizar în însăilarea unor povești se menționează inclusiv în Încheierea nr. 104 din 2 dec. 2015, pronunțată de Tribunalul Suceava:
„Parchetul mai spune și o poveste legată de…”
QED
3.   Inevitabila deontologie a celor 3 surse… (erată) trimis de
(25 ian 2016, 12:34:55
la calupul (1) al postării, în loc de „Rădăuți” se va citi „Rottacenum”

(m-am jurat că nu voi mai pomeni NICIODATĂ numele blestemat sub care este cunoscută „Cloaca Maxima”

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluţe cu sos picant în stil italian Se servesc cu paste şi sos, sunt simplu de făcut, delicioase şi arată foarte apetisant. Chifteluţele cu sos în stil italian (polpetti) reuşesc fără probleme chiar şi începătorilor în arta culinară, sunt economice şi pot reprezenta... Citeşte