Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2016 - Anul XXI, nr. 19 (6132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   32 imagini |   ø fişiere video

Modern

Hotelul şi restaurantul Balada au fost redeschise în mod oficial turiştilor şi sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hotelul Balada, unul dintre cel cunoscute şi de tradiţie hoteluri din Suceava, a fost redeschis în mod oficial. Evenimentul a avut loc vinerea trecută, odată cu hotelul deschizându-se şi restaurantul „a la carte” şi un pub, care împreună cu sala de festivităţi deschisă în urmă cu doi ani completează oferta complexului Balada. Deschiderea hotelului, a restaurantului şi a pubului a avut loc în prezenţa proprietarului complexului Balada, omul de afaceri Ion Laslovici, şi a managerului Edyt Urban.

Lucrările de modernizare au durat doi ani de zile, însă odată cu redeschiderea hotelului şi a restaurantului, atât turiştii, cât şi sucevenii au în momentul de faţă la dispoziţie una dintre cele mai moderne unităţi de cazare din judeţul Suceava. Astfel, Ion Laslovici a ţinut sublinieze faptul că hotelul Balada poate fi alegerea perfectă atât a oamenilor de afaceri care călătoresc în Suceava, dar şi a turiştilor ce îşi doresc să petreacă câteva zile de vacanţă în Bucovina.

Hotel Balada - Hotel 4 stele in Suceava

Aflat în centrul Sucevei, hotelul Balada, clasificat cu patru stele, se întinde pe trei etaje complet renovate şi este compus din 70 de camere tip Single, Double şi Triple, cu dotări şi finisaje de o eleganţă aparte. De asemenea, restaurantul „a la carte”, cu 150 de locuri, clasificat tot la patru stele, serveşte mâncăruri tradiţionale şi internaţionale, cu diverse specialităţi din carne şi deserturi fine, însoţite de vinuri excelente şi servite de personal cu înaltă calificare. Trebuie subliniat faptul că în întreg restaurantul nu se fumează.

Restaurant Balada - Restaurant 4 stele in Suceava

Pe lângă restaurantul de patru stele, hotelul Balada vă invită să vă relaxaţi la Pub Clasic, la o cafea sau la un pahar de bere, sau cu un cocktail deosebit, toate pregătite cu atenţie de personalul propriu. Pubul din cadrul complexului Balada are o capacitate de 60-80 de locuri.

Programul de servire al celor două locaţii, restaurant şi pub, este în fiecare zi, între orele 7.00-23.00.

Pub Classic - Hotel Balada Suceava

În cadrul complexului se pot organiza şi conferinţe, cei interesaţi având la dispoziţie o sală cu 60-80 de locuri.

Serviciile oferite, ambianţa şi atmosfera hotelului, ale restaurantului şi nu în ultimul rând ale pubului pot fi adaptate către nevoile oaspeţilor care ne trec pragul, şi nu numai. Cu toţii pot regăsi în cadrul complexului Balada linişte şi confort, condiţii care îi vor face să se simtă cu adevărat oaspeţi, şi nu doar clienţi ai unui hotel. Din aceste motive vă invităm să ne călcaţi pragul şi să vă bucuraţi de momentele frumoase pe care le puteţi petrece în casa noastră, în inima Bucovinei, în centrul Sucevei”, a mai declarat Ion Laslovici.

Acesta a mai adăugat că parcarea generoasă pentru oaspeţi, accesul la WI-FI de mare viteză, micul dejun inclus în preţul de cazare, minibarul pus la dispoziţie în fiecare cameră, TV, dar mai ales poziţionarea complexului în zona istorică a Sucevei, în vecinătatea Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou sau a Cetăţii de Scaun a Sucevei, aflate la doar cinci minute de mers de jos, reprezintă un tot unitar, un concept de eleganţă şi bun-gust care poate răspunde oricăror exigenţe venite din partea vizitatorilor.

Salon evenimente - Hotel Balada Suceava

Hotel Balada - hotel de 4 stele în Suceava

Restaurant Balada - Restaurant 4 stele in Suceava

Pub Classic - Hotel Balada Suceava

Hotel Balada - cazare hotel 4 stele in Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotelul şi restaurantul Balada au fost redeschise în mod oficial turiştilor şi sucevenilor.
 Vizualizări articol: 11375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 17 voturi
Hotelul şi restaurantul Balada au fost redeschise în mod oficial turiştilor şi sucevenilor4.4517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chifteluţe cu sos picant în stil italian Se servesc cu paste şi sos, sunt simplu de făcut, delicioase şi arată foarte apetisant. Chifteluţele cu sos în stil italian (polpetti) reuşesc fără probleme chiar şi începătorilor în arta culinară, sunt economice şi pot reprezenta... Citeşte