Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2016 - Anul XXI, nr. 16 (6129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Planuri

Ambasadorul SUA, invitat ieri de primarul Lungu să revină la Suceava în august, la Festivalul Medieval

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ambasadorul SUA la București, Excelenţa Sa Hans Klemm, a avut ieri o întrevedere cu primarul Ion Lungu, la Primăria Suceava. La finalul întâlnirii, ES a declarat că se află pentru prima dată în vizită la Suceava, o zonă ”bine cunoscută pentru minunata zonă rurală, pentru capitala istorică Suceava, dar şi pentru faimoasele biserici şi mănăstiri care sunt specifice Bucovinei”. Ambasadorul american a afirmat că a discutat cu primarul Lungu despre oportunităţile de investiţii oferite de municipiul Suceava, de zona metropolitană a orașului și despre ceea ce dorește să facă în timpul mandatului său în ţara noastră. ”Am vorbit despre priorităţile mele ca ambasador în România. Una dintre ele este să susţin prosperitatea ţărilor noastre şi cooperarea dintre ele, să promovez comerţul şi investiţiile în România, posibil şi în Suceava, a unor companii americane. Preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş mi-au solicitat să-mi concentrez energiile pe încurajarea oamenilor de afaceri americani să investească în România, incluzând şi nord-estul României”, a declarat ES ambasadorul Hans Klemm.

Acesta a mai spus că în cursul zilei de astăzi va vizita câteva mănăstiri şi un cimitir evreiesc care beneficiază de asistenţă din Statele Unite pentru renovare.

La rândul său, primarul Ion Lungu s-a declarat onorat de vizita ambasadorului SUA în Suceava și l-a invitat să revină în oraș la vară, în luna august. ”La invitaţia primarului, ar urma să vin să vizitez Suceava, împreună cu soţia mea, în vară, în timpul Festivalului Medieval. Mi-aş dori să vizitez Suceava nu numai iarna, ci şi când e cald, primăvara sau vara”, a afirmat ES Hans Klemm.

La finalul întâlnirii, primarul Ion Lungu a primit de la ambasador un album despre Washington DC și i-a dăruit acestuia un album despre Suceava, un album de pictură și hărţi turistice ale orașului și judeţului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambasadorul SUA, invitat ieri de primarul Lungu să revină la Suceava în august, la Festivalul Medieval.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Ambasadorul SUA, invitat ieri de primarul Lungu să revină la Suceava în august, la Festivalul Medieval4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel vienez (rețetă autentică austriacă) Nu prea seamănă, în versiunea sa adevărată, cu ceea ce suntem noi obișnuiți să numim șnițel. Cel vienez nu e cu carne de pui, nu are carnea din interior groasă ”ca să nu ne creadă zgârciți musafirii” și nu e îmbrăcat... Citeşte