Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2016 - Anul XXI, nr. 16 (6129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strategie

Preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, şi-a stabilit priorităţile pentru următorii ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, a prezentat principalele sale priorităţi pentru dezvoltarea activităţii acestei instituţii în următorii ani. Omul de afaceri Nicolae Troaşe, preşedinte Grupului de firme Calcarul Pojorâta, a fost ales preşedinte al CCI Suceava la finalul anului trecut.

Nicolae Troaşe ne-a declarat că în plan intern, una dintre priorităţi va fi eficientizarea mecanismelor de lucru privind funcţionarea conceptului „One Stop Office”, începând cu „Serviciul Unic de Asistenţă în Afaceri”, şi continuând cu celelalte două departamente şi servicii conexe, respectiv „Târguri şi Expoziţii” şi „Programe de Finanţare”, astfel încât informaţiile oferite oamenilor de afaceri să fie prompte şi corecte. O altă prioritate ar urma să fie şi implementarea unui sistem predictibil de acces, de la intrarea în instituţie, la fiecare tip de serviciu şi departament din cadrul CCI Suceava. Nicolae Troaşe a mai spus că în perioada următoare se are în vedere şi punerea în valoare a facilităţilor privind competitivitatea serviciilor CCI Suceava în raport cu orice operator concurent, respectiv poziţionare, expertiză şi experienţă, rapiditate şi accesibilitate.

Preşedintele CCI Suceava a explicat că la "Serviciul Unic de Asistenţă în Afaceri" se va urmări actualizarea permanentă a ghidului de servicii oferit, adaptarea imediată la orice schimbare a cadrului legal ce impune modificări în organizare, autorizare sau orice alt demers ce trebuie parcurs de operatorii economici, dar şi o promovare mai intensă a serviciilor oferite.

Nicolae Troaşe a adăugat că prin departamentul "Programe de Finanţare” se va urmări informarea permanentă a membrilor CCI, dar şi formularea de propuneri către aceştia atât în ceea ce priveşte activităţile curente, cât şi cele ce vizează dezvoltarea şi implementarea de proiecte. Tot prin acest departament vor fi organizate conferinţe, seminarii şi întâlniri tematice privind temele cu impact şi interes pentru mediul de afaceri.

 

CCI Suceava va redacta oferta de export a judeţului

Troaşe a mai spus că şi în cadrul departamentulului "Târguri şi Expoziţii – Misiuni Economice” va avea loc o reorganizare internă, acesta urmând să se ocupe de promovarea de evenimente adaptate şi organizate la cerinţele actuale ale pieţei. El a mai precizat că prin acest departament va fi redactată şi promovată „Oferta de export a judeţului Suceava”. Nicolae Troaşe a subliniat că în situaţia în care în municipiul Suceava va fi dezvoltat un parc industrial sau logistic, CCI îşi propune ca împreună cu autorităţile locale să se implice în consiliul de administrare al acestuia, participare stabilită şi prin lege. „La nivelul comunicării şi relaţiei cu membrii, toate activităţile şi iniţiativele luate de conducerea CCI Suceava vor fi comunicate către membrii activi prin intermediul newsletter-ului săptămânal transmis în fiecare zi de joi”, a mai spus preşedintele CCI Suceava.

Nicolae Troaşe a mai declarat că în plan extern, una dintre priorităţi va fi promovarea poziţiei strategice şi a relaţiilor de parteneriat existente cu instituţii şi parteneri privaţi din Ucraina, prin intermediul filialei din Cernăuţi a CCI Suceava.

„În acelaşi timp ne propunem şi promovarea activităţii derulate de CCI Suceava ca fiind singura instituţie camerală din regiune care şi-a dezvoltat activitatea, în ultimii ani marcaţi de regresul economic, prin renovarea, extinderea şi modernizarea patrimoniului propriu şi al sediului”, a mai explicat Nicolae Troaşe. El a arătat că CCI Suceava va susţine şi propunerile formulate şi transmise către Camera Naţională privind modificarea Legii nr. 335/2007 privind camerele de comerţ, fie, după caz, amendamentele pentru promovarea unei legi noi a camerelor de comerţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, şi-a stabilit priorităţile pentru următorii ani.
 Vizualizări articol: 2884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, şi-a stabilit priorităţile pentru următorii ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel vienez (rețetă autentică austriacă) Nu prea seamănă, în versiunea sa adevărată, cu ceea ce suntem noi obișnuiți să numim șnițel. Cel vienez nu e cu carne de pui, nu are carnea din interior groasă ”ca să nu ne creadă zgârciți musafirii” și nu e îmbrăcat... Citeşte