Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2016 - Anul XXI, nr. 16 (6129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Cinci străzi de pământ din Ițcani și Burdujeni-sat, asfaltate în acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Suceava continuă programul de modernizare a străzilor, prin asfaltarea străzilor de pământ. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, în conferință de presă, că va propune consilierilor locali să voteze pentru finanțarea asfaltărilor unor astfel de străzi în cartierele Burdujeni-sat și Ițcani, pentru care s-au făcut deja proiectele și s-au stabilit indicatorii tehnico-economici. Este vorba despre străzile Lev Tolstoi din Burdujeni-sat, Constantin Moraru, 28 Noiembrie, Stadionului și Micșunelelor. Strada Lev Tolstoi  are o suprafață carosabilă de 3.441 mp și o valoare a investiției de 1,239 milioane lei, str. Constantin Moraru are 3.930 mp și valoarea este de 1,530 milioane lei, str. 28 Noiembrie are 1.208 mp și costă 652 mii lei, str. Stadionului are 938 mp, cu o valoare a investiţiei de 378 mii lei, iar str. Micșunelelor are o suprafață carosabilă de 1.475 mp și o valoare a investiției de 711 mii lei.

Lungu a afirmat că fiind vorba despre străzi mici, asfaltarea nu poate fi finanțată din fonduri europene, de aceea este necesară stabilirea unui buget propriu pentru aceste obiective. Pentru străzile mai mari, de minimum rangul III, vor fi pregătite proiecte cu finanțare europeană. Anul trecut, alte două străzi de pământ, din centrul municipiului Suceava, George Coșbuc și Teodor Stefaneli, au fost betonate. Lungu a precizat că au fost betonate și nu asfaltate deoarece sunt străzi în pantă și aceasta este cea mai practică metodă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci străzi de pământ din Ițcani și Burdujeni-sat, asfaltate în acest an.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci străzi de pământ din Ițcani și Burdujeni-sat, asfaltate în acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel vienez (rețetă autentică austriacă) Nu prea seamănă, în versiunea sa adevărată, cu ceea ce suntem noi obișnuiți să numim șnițel. Cel vienez nu e cu carne de pui, nu are carnea din interior groasă ”ca să nu ne creadă zgârciți musafirii” și nu e îmbrăcat... Citeşte