Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 ian 2016 - Anul XXI, nr. 16 (6129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Odihnă? Poate definitivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe la începutul lunii trecute, am scris (că aşa e regulă în lunile "moarte": vrei, nu vrei, trebuie să umpli cu ceva spaţiul rubricii!) despre anchetele de sfârşit de an prin care se desemnează cei mai buni sportivi. Argumentam atunci de ce văd eu locul 1 într-un anume fel şi de ce mi se pare că nu-l merită anume sportiv sau echipă. Am avut chiar şi o revenire la subiect, după ce Naţionala de handbal ne-a făcut sfârşitul de an mai fericit decât se arătase iniţial. În sfârşit, vreau să ajung acolo unde multora nu o să le convină, încercând să demonstrez şi acum de ce este absurd să încerci să o iei în calcul pe Halep în asemenea clasamente. Lucrul pare acum absolut justificat, după ce a bătut-o soră cu moartea fix Nimeni, dar şi după ce s-a trezit (dar oare chiar s-a trezit vreodată cu adevărat!?) încununată cu perfect nemeritatul titlu de Sportivul Anului în mai multe clasamente româneşti. În discuţiile de după dezastrul pe care ea ni-l tooot explică de fiecare dată când se produce că ba o durea ceva, ba nu se putea concentra, ba a apucat-o teama de nu se ştie ce/cine, a apărut şi explicaţia că e obosită, iar cel care a constatat chestia asta ne-ve-ro-si-mi-lă a şi sugerat că ar face bine să se odihnească o perioadă mai îndelungată. N-am ştiut ce să cred: o fi la mişto sau omul, fost mare sportiv, a luat-o din loc!? Fiindcă, după penultima panaramă de prestaţie, cea de la Masters, Halep s-a odihnit aproape un trimestru! Cam până la ultima, cea de alaltăieri. În acest timp, pentru cei care au televizor, s-au putut vedea toţi, absolut toţi tenismenii importanţi, jucând zi de zi în turneele alea de hăhăială din mai toată Asia, de i-a prins Crăciunul tot pe terenuri, ba prin Thailanda, Japonia, Filipine ori Singapore. Tot în acest timp, fata lu' Nea Stere se odihnea pe rupte, de parcă chiar ar fi avut după ce!. Oricum, programul de odihnă îi iese incomparabil mai bine decât cel de tenis, aşa că îi sugerez să se odihnească definitiv. În fond, treaba şi-a făcut-o: are bani cât să-şi ia Nea Stere câte un vagon de bere pe zi, chiar de ar trăi 1.000 de ani. Că altceva nu cred că îi preocupă pe tată şi fiică deopotrivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Odihnă? Poate definitivă.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Odihnă? Poate definitivă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fotbalul și tenisismul întărește organismul trimis de
(21 ian 2016, 14:27:17
Autorul ar face bine să-și folosească talentul de (la) nivelul crampoanelor pentru a-și da cu părerea exclusiv despre sportul care i se potrivește ca un bocanc (că de mănuși se pare că nu a auzit): fotbalul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel vienez (rețetă autentică austriacă) Nu prea seamănă, în versiunea sa adevărată, cu ceea ce suntem noi obișnuiți să numim șnițel. Cel vienez nu e cu carne de pui, nu are carnea din interior groasă ”ca să nu ne creadă zgârciți musafirii” și nu e îmbrăcat... Citeşte