Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2015 - Anul XX, nr. 298 (6110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Mandat de arestare de 30 de zile pentru tâlharul de la sala de jocuri din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 24 de ani din municipiul Fălticeni pus sub acuzare pentru infracţiunea de „tâlhărie calificată”, după ce a atacat-o pe angajata unei săli de jocuri din localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată marţi seară de Judecătoria Fălticeni, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, şi poate fi atacată cu apel. 

Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de faptă pe 16 decembrie, în jurul orei 3.10. Angajata sălii de jocuri de pe strada Revoluţiei din localitate a relatat că autorul a intrat în incintă când în interior nu mai erau clienţi şi s-a repezit la femeie, smulgându-i borseta pe care o avea la brâu. Femeia nu a apucat să reacţioneze în nici un fel, suferind un atac de panică. În borsetă se aflau suma de aproximativ 1.500 de lei şi mai multe chei de la aparatele de joc, atacatorul dispărând imediat din zonă.

După câteva zile de cercetări anchetatorii au ajuns la Paul Alexandru Manoliu, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Fălticeni.

Din ancheta procurorilor rezultă că acesta şi-a tras o cagulă pe faţă şi a atacat-o pe femeie, fapta încadrându-se la „tâlhărie calificată”. Tânărul este cunoscut ca un împătimit al jocurilor şi frecventa acea sală de jocuri.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandat de arestare de 30 de zile pentru tâlharul de la sala de jocuri din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mandat de arestare de 30 de zile pentru tâlharul de la sala de jocuri din Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu! trimis de
(24 dec 2015, 11:25:03
Individul asta e cunoscut in falticeni de mult timp cu probleme de comportament, dar nu sa vrut sa se ia masuri si ca el sunt multi care ataca lumea pe strada si ii talhareste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fursecuri “ un-doi-trei” Este printre cele mai simple rețete clasice de fursecuri fragede, care se pot modela în forme diverse și se păstrează mult timp.Avem nevoie de:100 g zahăr pudră, 200 g unt cu peste 80 la sută grăsime, 300 g făină, puțină sare, opțional un... Citeşte