Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2015 - Anul XX, nr. 298 (6110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trimisă în judecată

Mama rămasă infirmă după ce s-a aruncat cu fiul în braţe în faţa trenului va fi judecată pentru tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunţat trimiterea în judecată a femeii din Câmpulung Moldovenesc care, la finele lunii septembrie a acestui an, s-a aruncat în faţa unui tren împreună cu fiul ei în vârstă de 5 ani. Carmen Tatiana Tudurean, în vârstă de 30 de ani, va fi judecată  pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă la violenţă în familie”, asimilată infracţiunii de tentativă de omor. Asta pentru că, prin acţiunea sa, a vrut să-i suprime viaţa copilului. Atât femeia, cât şi copilul au scăpat cu viaţă, însă ambii au rămas cu infirmităţi care îi vor marca toată viaţa.

„Rezultatul final urmărit de inculpată (suprimarea vieţilor) nu s-a putut realiza datorită unei simple întâmplări”, este concluzia procurorilor care au instrumentat cazul.

 

Scenele de coşmar din apropiere de Gara Câmpulung Moldovenesc

Pe 30 septembrie 2015, femeia s-a aşezat pe linia ferată, în faţa unui tren, imediat ce acesta a plecat din staţia CFR Câmpulung Moldovenesc, spre Pojorâta. Mecanicul a frânat, a oprit trenul, însă mama şi copilul erau deja sub roţile garniturii.

Femeia în vârstă de 30 de ani a suferit traumatisme complexe, prin strivire şi smulgere, suferind amputaţie de gambă dreaptă, amputaţie de coapsă stângă, avulsie părţi moi membrul superior stâng, şoc traumatic şi şoc hemoragic. În ceea ce-l priveşte pe copilaşul de 5 ani, piciorul drept al acestuia a fost amputat de la jumătatea coapsei, iar piciorul stâng şi braţul stâng au fost amputate parţial. La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, chirurgii pediatri au reuşit să facă reconstrucţie osoasă, musculară, nervoasă şi vasculară la membrele amputate parţial, evoluţia stării copilului fiind lent pozitivă. 

„Chiar în pofida lipsei unei poziţii clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidenţă faptul că inculpata a acţionat cu premeditare în vederea suprimării propriei sale vieţi, precum şi a vieţii fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a copilului, din cauza vârstei”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Tot ce se ştie referitor la decizia luată de femeia în vârstă de 30 de ani este că acesta suferea de depresie deoarece îşi creştea singură copilul, tatăl fiind plecat în străinătate, însă de aici şi până la un gest atât de extrem calea este foarte lungă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama rămasă infirmă după ce s-a aruncat cu fiul în braţe în faţa trenului va fi judecată pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 3061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama rămasă infirmă după ce s-a aruncat cu fiul în braţe în faţa trenului va fi judecată pentru tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fursecuri “ un-doi-trei” Este printre cele mai simple rețete clasice de fursecuri fragede, care se pot modela în forme diverse și se păstrează mult timp.Avem nevoie de:100 g zahăr pudră, 200 g unt cu peste 80 la sută grăsime, 300 g făină, puțină sare, opțional un... Citeşte