Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2015 - Anul XX, nr. 298 (6110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Misiune periculoasă

Poliţişti atacaţi cu un cuţit de un tânăr recalcitrant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru trei dintre poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică Suceava, o sesizare venită prin 112 se putea transforma într-un adevărat coşmar. Oamenii legii au fost atacaţi cu un cuţit de un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi care se manifesta violent.

Scenele s-au înregistrat luni noapte, la Căminul nr. 2 al Colegiului Alimentar Suceava, iar dacă unul dintre locatari nu ar fi intervenit prompt, exista posibilitatea ca unul dintre agenţi să fie lovit cu cuţitul.

Sesizarea a venit după ce grupul de şase persoane care chefuia într-un imobil a ieşit pe casa scării, acolo unde s-au spart mai multe pahare. Poliţiştii au ajuns la cămin în jurul orei 1.30, iar la apartamentul indicat în reclamaţie au fost găsiţi petrecăreţii.

În timp ce îi legitimau pe oamenii aflaţi în imobil, unul dintre ei a început să ameninţe că se va sinucide dacă poliţiştii îl ridică pentru audieri. Oamenii legii i-au spus că nu va fi dus la sediul Poliţiei şi l-au condus în propriul imobil situat vizavi de cel în care avea loc petrecerea.

Când situaţia părea că se află sub control, tânărul a revenit de acasă, a lovit cu picioarele o serie de lucruri pe care le-a întâlnit în cale, iar cu un gest foarte rapid a scos din mânecă un cuţit cu care a încercat să-l lovească pe unul dintre agenţi. Gestul său a fost observat de un alt bărbat aflat la petrecere, care a blocat lovitura şi a fost rănit uşor la o mână.

Puşi în faţa acestei situaţii, poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe agresor, dar acesta a fugit înapoi în propria locuinţă, de unde a refuzat să mai iasă.

Cazul a fost raportat conducerii Poliţiei Municipiului Suceava, iar mai apoi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Până în prezent nu s-a luat nici o măsură, dar cazul prezintă toate indiciile infracţiunii de ultraj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti atacaţi cu un cuţit de un tânăr recalcitrant.
 Vizualizări articol: 3664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţişti atacaţi cu un cuţit de un tânăr recalcitrant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un adevarat cosmar trimis de
(24 dec 2015, 12:55:09
"Oamenii legii i-au spus că nu va fi dus la sediul Poliţiei şi l-au condus în propriul imobil... ", "... iar dacă unul dintre locatari nu ar fi intervenit prompt, exista posibilitatea ca unul dintre agenţi să fie lovit cu cuţitul."

Acesti politisti sunt prezentati ca niste adevarati ingerasi, zglobii si lipsiti de aparare, gingasi si plini de inocenta. Noroc ca se mai gaseste cate un cetatean care se le sara in ajutor si sa-i salveze. La inceput articolul m-a amuzat, iar mai apoi m-a infiorat. M-a infiorat pt ca bratul legii nu respecata legea si procedurile, m-a ingrozit pt ca este slab, nu este inarmat, nu este ferm si este incapabil in a ne apara pe noi cetatenii. Oamenii legii din Romania sunt puternici doar cu mapa sub brat, dand amenzi in stanga si in dreapta, in rest ZERO! Cum credeti ca ar fi procedat politistii americani aflati in aceiasi situatie sau ce masuri s-ar fi luat dupa un asemenea articol aparut in presa din SUA?
2.   Politisti atacati cu un cutit trimis de
(25 dec 2015, 20:47:10
Domnule CERCETAS2 dupa mintea dvs. politistii ar fi trebuit sa intre in locuinta tinerilor care au spart niste pahare pe casa scarii si sa-i impuste pe toti... Ce v-a amuzat la articol cand l-ati citit prima oara? Faptul ca un tanar baut a sarit cu un cutit asupra unor politisti solicitati de cetatenii pe care dvs. considerati ca sunt incapabili sa-i apere? Pe mine nu ma amuza in nici un fel si va asigur ca pe nici o alta persoana din lumea asta. Ar trebui sa va puneti un semn de intrebare cu privire la motivele amuzamentului dvs. Insa intr-adevar aveti si dvs. dreptate macar cu privire la masurile care s-ar fi luat daca un astfel de articol ar fi aparut in presa din S.U.A., ca si in multe alte tari de altfel, cu toate ca masurile s-ar fi luat inainte ca un asemenea articol sa apara in presa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fursecuri “ un-doi-trei” Este printre cele mai simple rețete clasice de fursecuri fragede, care se pot modela în forme diverse și se păstrează mult timp.Avem nevoie de:100 g zahăr pudră, 200 g unt cu peste 80 la sută grăsime, 300 g făină, puțină sare, opțional un... Citeşte