Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2015 - Anul XX, nr. 292 (6104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Poveste de Crăciun cu „magicianul” Marian Râlea la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Manifestările organizate în Gura Humorului cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor începe vineri, 18 decembrie a.c., în zona centrală a oraşului. Începând cu ora 17:00, humorenii sunt invitaţi să fie prezenţi la spectacolul interactiv pentru copii „Poveste de Crăciun” şi la întâlnirea cu „magicianul” Marian Râlea, peste 1.000 de copii urmând să primească daruri. Tot atunci va avea loc şi deschiderea oficială a Orăşelului copiilor şi a Târgului de Crăciun, precum şi aprinderea luminilor din bradul din centrul oraşului Gura Humorului. Seara de vineri se va încheia cu un foc de artificii. „Într-un peisaj sperăm cât mai hibernal şi un oraş îmbrăcat în haine de sărbătoare, Primăria oraşului Gura Humorului şi Centrul Cultural prezintă, începând din data de 18 decembrie şi până în ultima zi a anului, o ofertă bogată şi variată de evenimente specifice acestei perioade. Astfel, vineri, 18 decembrie are loc, începând cu orele 17:00, inaugurarea Orăşelului copiilor şi a Târgului de Crăciun printr-un spectacol interactiv destinat mai ales copiilor, care îl are ca protagonist pe <Magicianul> Marian Râlea, însoţit de trupa sa. Ca de obicei, în zilele următoare, vor fi prezente pe scena de pe esplanada Muzeului formațiile care de ani buni îi bucură pe humoreni, dar şi pe turiştii care ne vizitează oraşul, apropiindu-i de atmosfera sărbătorilor de iarnă cu spectacole de colinde, dansuri, datini şi jocuri tradiționale”, a spus primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Astfel, evenimentele de sâmbătă, 19 decembrie, vor începe la ora 16:00, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare, cu un spectacol de colinde, cu dansul urşilor şi jocul caprei, toate prezentate de copiii din cadrul Serviciilor Multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate. După aceste momente va urma un spectacol de colinde şi dansuri populare din Gura Humorului, Mănăstirea Humorului şi Păltinoasa. În următoarea zi, duminică, 20 decembrie, de la ora 16:00, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare va avea loc un nou spectacol de colinde şi dansuri populare din Gura Humorului.

Evenimentele vor continua marţi, 22 decembrie, de la ora 19:00, cu un concert de Crăciun şi Anul nou care va avea loc la Casa de Cultură din Gura Humorului. Apoi, duminică, 27 decembrie, în zona centrală a oraşului, humorenii şi turiştii sunt invitaţi la un concert de colinde susţinut de corurile bisericilor din Gura Humorului.

Manifestările de marţi, 30 de decembrie a.c., vor începe la ora 12:00, în centrul oraşului, cu „urătura humorenilor”  şi cu un spectacol de datini şi obiceiuri de iarnă, parada formaţiilor de Anul Nou, cu cerbul de la Corlata, caprele de la Mălini, hurta de la Bosanci, caprele şi urşii din Capu Câmpului şi caprele şi căiuţii de la Stulpicani.

În ultima zi a acestui an, miercuri, 31 decembrie, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare va avea loc un spectacol de urături, iar la trecerea dintre ani, humorenii sunt invitaţi în centrul oraşului pentru a admira un frumos foc de artificii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poveste de Crăciun cu „magicianul” Marian Râlea la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poveste de Crăciun cu „magicianul” Marian Râlea la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de bob (de post) Deși bătrânii noștri încă îl cultivă adesea pe la sat, bobul uscat, care seamănă cu fasolea și este chiar mai gustos, este prea puțin cunoscut și folosit în zona urbană. Se găsește însă, prin magazinele naturiste, bob... Citeşte