Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2015 - Anul XX, nr. 292 (6104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Turism

Cel mai modern şi mai nou complex de agrement din judeţ a fost deschis la Cacica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai nou şi mai modern complex de agrement din judeţ a fost inaugurat recent în comuna suceveană Cacica. Investiţia a fost realizată de SC Mărţişorul Com SRL printr-un proiect finanţat prin Programul Operaţional Regionl 2007 – 2013, valoarea totală fiind de aproape 11,8 milioane de lei, din care fondurile nerambursabile au fost de 5,354 milioane de lei. Proiectul a vizat modernizarea serviciilor turistice şi de agrement la SC Mărţişorul Com SRL, prin construirea unui complex de agrement care include un centru SPA, o piscină şi un club. Turiştii care vor alege complexul de agrement din Cacica vor avea parte de o ofertă extrem de variată pentru petrecerea timpului liber şi pentru relaxare.

Situat în comuna Cacica, la 38 km de Suceava, chiar lângă Sanctuarul Marian "Adormirea Maicii Domnului" şi Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant, Complex Agrement Cacica aduce distracţia, relaxarea şi tratamentul cu aerosoli salini şi apă sărată la cel mai înalt standard de calitate. Complexul este dotat la exterior cu tobogane cu apă şi o piscină de aterizare, respectiv trei tobogane multislide, un tobogan Body Slide şi unul Compact Slide. În interiorul complexului, turiştii vor găsi o piscină cu apă sărată şi una cu apă dulce, cu o ciupercă şi o cascadă, o piscină cu apă dulce pentru copii cu un tobogan iepuraş, două jacuzzi, saună uscată şi una semiumedă, două săli de masaj, salină de suprafaţă, o sală de fitness, un spaţiu de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, minigolf, air hockey table, foosball table, cărţi, rummy şi şah.

După inaugurarea complexului, managerul de proiect, Gheorghe Boloca, a ţinut să precizeze că odată cu implementarea acestui proiect au fost create şase locuri de muncă şi se va asigura şi permanentizarea locurilor de muncă a celor 97 de salariaţi ai SC Mărţişorul Com SRL. El a precizat că potrivit primelor estimări, peste 2.600 de turişti vor beneficia anul viitor de servicii turistice la cel mai înalt nivel de calitate.

Acesta a mai spus că noul complex de agrement Cacica este completat de hotelul "Mărţişorul" şi restaurantul "Mărţişorul", aflate la o distanţă de doi kilometri, în Pârteştii de Sus. „Astfel avem toate ingredientele necesare pentru o vacanţă perfectă: distracţie, relaxare, sănătate, mâncare bună şi odihnă. Pentru a vă bucura de toate acestea vă aşteptăm cu drag la noi”, a spus Gheorghe Boloca.

La inaugurarea complexului de agrement Cacica au fost prezenţi deputaţii Gavril Mîrza şi Ghervazen Longher, precum şi primarul comunei, Elena Boloca. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai modern şi mai nou complex de agrement din judeţ a fost deschis la Cacica.
 Vizualizări articol: 19428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cel mai modern şi mai nou complex de agrement din judeţ a fost deschis la Cacica5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de bob (de post) Deși bătrânii noștri încă îl cultivă adesea pe la sat, bobul uscat, care seamănă cu fasolea și este chiar mai gustos, este prea puțin cunoscut și folosit în zona urbană. Se găsește însă, prin magazinele naturiste, bob... Citeşte