Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2015 - Anul XX, nr. 292 (6104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nepăsare

Doi răniţi într-un accident, abandonaţi în drum de poliţiştii grăbiţi să-şi facă treaba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism în care se aflau patru tineri s-a răsturnat marţi seara, într-o curbă periculoasă de pe raza satului Plopeni. Poliţia oraşului Salcea a fost anunţată în jurul orei 23,00, printr-un apel telefonic, despre producerea accidentului pe DN 29, iar oamenii legii au găsit la faţa locului un autoturism marca Renault Megane, răsturnat pe cupolă într-o curbă periculoasă, şi patru tineri, doi băieţi şi două fete, care, după producerea accidentului, au reuşit să iasă singuri din maşină. Din cercetări s-a stabilit că la volan se afla un tânăr de 19 ani din comuna Zvoriştea, care, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara şoselei. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu aparatul etilotest pe cel aflat la volanul maşinii, rezultatul fiind negativ, şi l-au condus la sediul poliţiei din Salcea, pentru redactarea procesului verbal şi a autorizaţiei de reparaţie. Ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii au fost întrebaţi în primă fază de poliţişti dacă sunt în stare bună, după care au fost lăsaţi să aştepte la locul accidentului, fără ca nici unul dintre poliţişti să fi cerut ajutorul unei ambulanţe.

Între timp, din cauza frigului pătrunzător şi a traumatismelor suferite, traumatisme pe care, în primă fază, nu le-au resimţit, cele două minore au început să se simtă rău.

Un medic veterinar care trecea cu maşina prin zonă a oprit şi, văzându-i pe tineri în ce stare erau, s-a adresat poliţiştilor postului de poliţie, reproşându-le acestora dezinteresul cu care i-au abandonat pe cei trei tineri în stradă şi faptul că nu au solicitat echipajul unei ambulanţe, pentru a evalua starea de sănătate a acestora. Una dintre fete acuza dureri în zona capului, iar cealaltă lovituri la ambii genunchi. Replica celor care trebuiau să ia primele măsuri la faţa locului a fost că „doar nu trebuia să-i iau la mine acasă”. Câteva ore mai târziu, una dintre ocupantele maşinii, o fetiţă de 14 ani din comuna Fântânele, a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru un traumatism cranio-cerebral rezultat în urma accidentului. Întrebaţi despre modul în care s-au petrecut lucrurile, poliţiştii au răspuns că nu aveau de ce să cheme ambulanţa, deoarece cei patru ocupanţi ai maşinii nu s-au plâns în nici un fel la sosirea lor. O experienţă cât de mică a celor care, prin prisma meseriei de poliţist, au mai avut de a face cu asemenea accidente, spune că prezenţa personalului unei ambulanţe este întotdeauna necesară pentru a evalua starea de sănătate a unor oameni accidentaţi, cu atât mai mult cu cât maşina era răsturnată pe cupolă şi exista posibilitatea ca ocupanţii autoturismului să fi suferit traumatisme. Atitudinea oamenilor legii este de neînţeles în acest caz în care, prinşi în munca lor de cercetare şi instrumentare a unui accident de circulaţie, au uitat să se gândească şi la cei trei tineri abandonaţi în noapte la marginea drumului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi răniţi într-un accident, abandonaţi în drum de poliţiştii grăbiţi să-şi facă treaba.
 Vizualizări articol: 3823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Doi răniţi într-un accident, abandonaţi în drum de poliţiştii grăbiţi să-şi facă treaba3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De neinteles trimis de
(17 dec 2015, 12:47:02
din punctul meu de vedere - ca mama de fata bineinteles - nu inteleg ce cauta o "fetita" de 14 ani cu doi tineri la 11 noaptea intr.0 masina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de bob (de post) Deși bătrânii noștri încă îl cultivă adesea pe la sat, bobul uscat, care seamănă cu fasolea și este chiar mai gustos, este prea puțin cunoscut și folosit în zona urbană. Se găsește însă, prin magazinele naturiste, bob... Citeşte