Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 dec 2015 - Anul XX, nr. 292 (6104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce rol are antrenorul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se apropie pauza competiţională în ţările europene în care clima nu permite desfăşurarea non-stop a campionatului, prilej cu care se întrevăd primeniri ale loturilor, iar acolo unde situaţia o impune, şi a antrenorului. Unii, mai grăbiţi, au purces deja la schimbarea acestora, fie din motive de (ne)performanţă, fie aşa, de-ai naibii, în această categorie din urmă încadrându-se, desigur, echipele româneşti de fotbal românesc din România. Zic asta, fiindcă la noi criteriul performanţei în sens adevărat (adică alta decât a câştiga fie campionatul ăsta de doi bani, fie una din Cupele de rahat) nu funcţionează de tare multă vreme. Ideea e de a-ţi arăta muşchii la Voluntari, la Chiajna şi în alte asemenea locuri mai degrabă neomologate pentru fotbal, scopul final fiind acela de a-ţi încerca norocul într-unul, maximum două tururi preliminare din cupele europene, şi gata cu "performanţa". Ar fi nevoie de mai mult noroc decât îţi poate da Domnul pentru a ajunge chiar în competiţiile propriu-zise. Aşadar, la noi antrenorii se schimbă mai mult de fiţe, pentru a-şi arăta patronul muşchii. Dovada perpetuă este aceea că nici o schimbare de antrenor nu schimbă la rândul ei cu mai nimic jocul echipei. Şi nici n-ar avea cum, din moment ce lotul de împiedicaţi rămâne întotdeauna acelaşi, "investitorii" în fotbal neinvestind mai nimic în fotbalişti. Adică în fotbal. Ne prefacem că e mare şmecherie că Gâlcă a fost înlocuit cu Rădoi, iar ăsta cu Reghecamf, ba chiar se găsesc şi pupincuriştii care să vadă în "neamţ" vreo mare sculă, având deja (hai că-i tare!) două victorii consecutive! De parcă ar fi jucat chiar contra unor echipe de fotbal, nu de împiedicaţi. La fel ca ei. Adică nu cred că Reghe l-a făcut peste noapte pe Popa să nu mai fugă de tembel, pe Chipciu să tragă normal ori pe Papp să nu mai intre ca animalul. Nici despre "şoc la echipă" nu poate fi vorba, deoarece "neamţul" nu-i nou în peisaj, iar nesimţirea majorităţii celor din lot nu ar răspunde la şocuri nici dacă ar veni Mourinho. Aşa că nu aşteptaţi că Steaua să înceapă să joace fotbal. Că n-are cine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce rol are antrenorul?.
 Vizualizări articol: 1429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ce rol are antrenorul?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de bob (de post) Deși bătrânii noștri încă îl cultivă adesea pe la sat, bobul uscat, care seamănă cu fasolea și este chiar mai gustos, este prea puțin cunoscut și folosit în zona urbană. Se găsește însă, prin magazinele naturiste, bob... Citeşte