Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 dec 2015 - Anul XX, nr. 288 (6100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiuni

Trei membri ai unei familii, judecaţi pentru un accident pe care au încercat să-l măsluiască

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei inculpaţi, doi fraţi şi soţia unuia dintre ei, au fost trimişi în judecată de procurori în dosarul unui accident rutier care a avut loc acum mai bine de doi ani de zile pe raza satului Drăgoiasa, comuna Panaci. Unul dintre inculpaţi va fi judecat pentru un întreg şir de infracţiuni după ce, a rezultat din anchetă, a provocat un accident având permisul anulat şi fiind băut, după care a fugit de la faţa locului, în timp ce ceilalţi doi vor fi judecaţi pentru mărturie mincinoasă. 

Din ancheta finalizată cu rechizitoriu de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava rezultă că în data de 24 octombrie 2013, în jurul orei 6.15, Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea amintită, în urma căruia un pieton care se deplasa pe marginea carosabilului a fost rănit de un şofer care a părăsit locul faptei. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului şi a demarat imediat o anchetă. În scurt timp s-a stabilit că pietonul a fost lovit de un VW LT, la volanul căruia s-a aflat Adrian Oboroceanu, un bărbat care avea permisul de conducere anulat. După ce şoferul a fost identificat, s-a stabilit că acesta era şi sub influenţa alcoolului.

Inculpatul nu a recunoscut însă că el s-a aflat la volan şi şi-a adus şi martori în sprijinul afirmaţiilor sale. Este vorba de soţia şi de un frate de-al său. Procurorii anchetatori susţin că au demontat în totalitate varianta celor trei inculpaţi.

„În cauză au fost trimişi în judecată şi Oboroceanu Cezar (fratele inculpatului), dar şi Oboroceanu Violeta (soţia inculpatului), care cu ocazia audierii în calitate de martori au dat declaraţii mincinoase, pentru a-l scăpa de răspundere penală pe inculpatul Oboroceanu Adrian”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei membri ai unei familii, judecaţi pentru un accident pe care au încercat să-l măsluiască.
 Vizualizări articol: 2346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei membri ai unei familii, judecaţi pentru un accident pe care au încercat să-l măsluiască5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei