Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 dec 2015 - Anul XX, nr. 288 (6100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Suceava

De Ziua Internaţională a Omului s-a încheiat un proiect de activism împotriva violenţei asupra femeii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ o sută de persoane au aprins joi seara lumânări în centrul Sucevei în încercarea de a sensibiliza opinia publică cu privire la violenţa domestică. Acţiunea a avut loc în cadrul Campaniei "D.A.R – Dăruieşte! Ajută! Respectă! - 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii”, începută la Suceava în data de 25 noiembrie 2015. Proiectul a fost iniţiat în cadrul parteneriatului dintre Prefectura Suceava şi C.O.J.E.S., Asociaţia S.E.V.A, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava şi Agenţia Regională de Luptă Împotriva Traficului de Persoane Suceava.

Pe parcursul celor 16 zile în care s-a derulat proiectul au fost desfăşurate o serie de activităţi menite să sporească gradul de informare şi conştientizare a sucevenilor referitor la violenţa domestică, violenţa intrafamilială, mecanisme legislative de protecţie a victimelor directe şi indirecte ale violenţei.

Tot în cadrul proiectului, pe 10 decembrie, de Ziua Internaţională a Drepturilor Omului a fost organizat un eveniment de sensibilizare şi conştientizare a opiniei publice, de omagiere a victimelor violenţei domestice la care au participat aproximativ 100 de persoane, care au aprins în Piaţa Drapelului din Suceava câte o lumânare în memoria tuturor celor care cad victime violenţei în familie.

De asemenea, elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară au împărţit pliante cu informaţii utile despre prevenirea violenţei în familie şi i-au îndemnat pe trecători să aprindă câte o lumânare pentru victime. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Ziua Internaţională a Omului s-a încheiat un proiect de activism împotriva violenţei asupra femeii.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Ziua Internaţională a Omului s-a încheiat un proiect de activism împotriva violenţei asupra femeii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei