Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 dec 2015 - Anul XX, nr. 288 (6100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Mamă a şase copii, ajunsă la spital cu piciorul rupt, după ce a fost bătută de soţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un apel telefonic primit joi dimineaţă de poliţiştii Postului de Poliţie Voitinel sesiza faptul că la spitalul din Rădăuţi a fost internată în timpul nopţii o femeie de 36 de ani din localitate, cu plăgi contuze la ambele gambe şi o fractură de tibie la piciorul stâng. Femeia locuieşte împreună cu soţul şi cei şase copii minori într-o casă cu două odăi în satul Voitinel şi a declarat la internare că a căzut în casă. Poliţiştii au audiat în cursul zilei de joi femeia în spital şi aceasta a povestit, până la urmă, că în noaptea care trecuse soţul ei, Ilie Vasile Begean, de 37 de ani, a consumat băuturi alcoolice acasă, a făcut scandal şi a agresat-o. În cele două camere ale casei se aflau şi copiii minori, motiv pentru care Floarea Begean nu a solicitat intervenția poliţiei, crezând că soțul se va calma. După ce însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă şi femeia a început să se simtă rău, ea a solicitat intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, care a transportat-o de urgenţă la spital. Bărbatul a fost găsit de poliţişti la domiciliul din Voitinel şi în urma audierilor a recunoscut fapta, punând totul pe seama consumului de băutură. El a fost ridicat de poliţişti şi dus în arest, pe baza unei ordonanţe de urgenţă pentru 24 de ore. În urma examinării medico-legale şi potrivit fişei de constatări preliminare  de la internarea în spital, s-a constatat că Floarea Begean are leziuni care nu i-au pus în primejdie viaţa. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a cerut o anchetă socială la locuinţa familiei Begean din Voitinel, având în vedere faptul că la domiciliu au rămas cinci copii minori fără sprijin din partea părinţilor, fata cea mai mare, în vârstă de 16 ani, stând acum cu mama în spital. Până la rezolvarea cauzei şi întoarcerea mamei din spital, cei cinci copii au fost luaţi de rudele din sat, pentru a avea grijă de ei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal  pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie raportată la vătămare corporală. În cursul zilei de ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care s-au ocupat de caz, au  hotărât ca bărbatul violent să nu mai fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare, ci să fie cercetat în continuare în libertate, sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mamă a şase copii, ajunsă la spital cu piciorul rupt, după ce a fost bătută de soţ.
 Vizualizări articol: 2923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mamă a şase copii, ajunsă la spital cu piciorul rupt, după ce a fost bătută de soţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei