Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2015 - Anul XX, nr. 280 (6092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie

Şoferi şi pietoni, implicaţi în accidente rutiere de Ziua Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O biciclistă neatentă şi câţiva pietoni au ajuns la spital în prima zi a lunii decembrie, după ce au fost implicaţi în câteva accidente rutiere în judeţ. La orele dimineţii, o fetiţă de 10 ani din comuna Baia a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi dusă la spitalul din Fălticeni, după ce, fiind pe bicicletă, a fost acroşată de un autoturism. Fetiţa se deplasa pe o stradă din comună şi, la un moment dat, a pătruns într-o intersecţie fără să respecte indicatorul rutier Stop, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din localitate. Ea a suferit mai multe contuzii şi a avut nevoie de investigaţii medicale de specialitate. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. O oră mai târziu, un şofer de 54 de ani din Suceava, aflat la volanul maşinii sale prin municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost neatent la o trecere de pietoni semnalizată şi a acroşat o minoră de 16 ani din comuna Dolheşti, care traversa regulamentar strada. În urma accidentului, minora a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată cu ambulanţa la spital, necesitând pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice, însă pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. După lăsarea întunericului, un bărbat de 39 de ani din comuna Bosanci, care a încercat să traverseze neregulamentar Calea Unirii din municipiul Suceava şi se afla pe scuarul de pe mijlocul drumului, a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din judeţul Iaşi. Pietonul a fost rănit uşor, iar la testarea cu aparatul etilotest, oamenii legii au constat că acesta avea 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital i s-au recoltat probe de sânge care vor stabili cu exactitate alcoolemia. Cu un dosar penal s-a ales şi un şofer  de 23 de ani din comuna Volovăţ, care a surprins şi accidentat uşor, în aceeaşi seară, un bărbat de 46 de ani din Siret, care se deplasa prin parcarea unui complex comercial din municipiul Suceava. Pietonul implicat şi şoferul nu consumaseră alcool, însă pe numele şoferului neatent poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi şi pietoni, implicaţi în accidente rutiere de Ziua Naţională.
 Vizualizări articol: 1690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şoferi şi pietoni, implicaţi în accidente rutiere de Ziua Naţională3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tuncilik rapid (de post) Este o versiune rapidă, cu ingredinte semipreparate, a delicioasei salate turcești din legume coapte. Chiar dacă nu avem timp să coacem vinete, ardei și roșii o zi întreagă, ne putem bucura de gustul său cuceritor.Avem nevoie de:3 pachete de... Citeşte