Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2015 - Anul XX, nr. 280 (6092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Despre bani şi bănci

11 şcoli sucevene vor desfăşura ore de educaţie financiară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În 11 unităţi de învăţământ din judeţ se va desfăşura, în perioada 3-10 decembrie, Proiectul “Să vorbim despre bani şi bănci”, activităţile fiind demarate prin implicarea specialiştilor agenţiei Suceava a Băncii Naţionale a României.

Grupul ţintă este format din 600 de elevi de gimnaziu şi liceu din următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială ”Luca Arbure” Arbore, Liceul Tehnologic ”Tomşa Vodă” Solca, Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei, Şcoala Gimnazială Ipoteşti, Şcoala Gimnazială Bosanci, Şcoala Gimnazială ”Academician Haralambie Mihăescu” Udeşti, Şcoala Gimnazială ”Ion Băncescu” Adâncata, Şcoala Gimnazială Mitocu Dragomirnei, Şcoala Gimnazială Pleşeşti (Vultureşti) şi Şcoala Gimnazială Hârtop.

Obiectivul principal al proiectului este sprijinirea educaţiei financiare prin însuşirea de către elevi a unor noţiuni economice şi financiare de bază.

Pentru atingerea acestui obiectiv se vor realiza expuneri referitoare la istoria monedei naţionale şi istoria BNR, informări privind atribuţiile, funcţiile şi rolul băncilor centrale în economie şi informări legate de procesul de trecere a României la moneda euro.

Elevii participanţi vor primi pliante, broşuri şi materiale despre tematica abordată.

Proiectul “Să vorbim despre bani şi bănci” se derulează ca urmare a Protocolului de colaborare încheiat între BNR şi Ministerul Educaţiei în anul 2013 şi urmăreşte, în fiecare an şcolar, extinderea activităţilor proiectului în sensul includerii în proiect a cât mai multor elevi din învăţământul preuniversitar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 şcoli sucevene vor desfăşura ore de educaţie financiară.
 Vizualizări articol: 1656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
11 şcoli sucevene vor desfăşura ore de educaţie financiară3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tuncilik rapid (de post) Este o versiune rapidă, cu ingredinte semipreparate, a delicioasei salate turcești din legume coapte. Chiar dacă nu avem timp să coacem vinete, ardei și roșii o zi întreagă, ne putem bucura de gustul său cuceritor.Avem nevoie de:3 pachete de... Citeşte