Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

11 perechi de tineri suceveni au participat la Campionatul naţional de dans sportiv, desfăşurat la Cluj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul săptămânii trecute, 11 perechi de tineri suceveni au participat la Campionatul naţional de dans sportiv, desfăşurat la Sala Polivalentă din Cluj. Timp de două zile, perechile de suceveni de la clubul de dans sportiv sucevean Bucovina Dance Studio au arătat că fac progrese în fiecare zi, fiind îndrăgostiţi de magia dansului sportiv. Cele 11 perechi sucevene s-au luptat cot la cot cu alte sute de perechi din întreaga ţară. În competiţie au participat 810 perechi de dansatori, un nou record naţional de participare.

Cei mai mici dansatori suceveni, Fabian Doroftei şi Karolina Longher, au obţinut medalia de bronz şi, totodată, clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului. O altă clasare în finală au obţinut-o şi Tudor Toma şi partenera sa de dans, Alesia Bucataru, pereche care s-a clasat pe locul IV-a. Cristian Istratoaie şi Elisa Rusu şi-au impresionat într-un mod foarte plăcut antrenorii, reuşind un minunat loc VII, din totalul de 47 de perechi participante.

Clubul de dans Bucovina Dance Studio a oferit şi una dintre perechile de campioni naţionali prin perechea mixtă formată din Cezar Mironescu, aparţinând clubului sucevean, şi Sonia Stelea, aparţinând clubului Latino Angels din Dej. Alte două perechi sucevene s-au bucurat de clasarea în semifinalele acestui campionat naţional, la clasa valorică C 12-13 ani. Atât Andrei Trocin şi Teodora Grigoraş, cât şi Darius Mazilu, împreună cu Denisa Mazarache, s-au bucurat de clasarea în primele zece perechi din ţară. Tudor Spirescu şi Miruna Varzaru, câştigătorii show-ului „Sucevenii au talent”, au reuşit clasarea în sferturile de finală ale acestui concurs.

La clasa valorică D au fost prezente trei perechi sucevene, Sebastian Zvarici şi Isabella Ududec, Mario Bujorean, alături de Ilinca Daraba, şi Mihnea Perju, alături de Elena Buha, care au muncit din greu tot acest an şi au reprezentat cu mândrie atât municipiul Suceava, cât şi clubul Bucovina Dance Studio. Robert Burlacu şi Lavinia Spac au reuşit în urma acestui concurs avansarea în clasa valorică superioară, clubul Bucovina Dance Studio ajungând să aibă nu mai puţin de cinci perechi la clasa D, 12-13 ani.

Vlad şi Andrei Palamariu, antrenorii acestui club de dans sportiv din Suceava, ne-au spus că sunt mulţumiţi de rezultate, mai ales că a fost de departe cel mai dificil campionat naţional la care au participat în rolul de antrenori. „Ne mândrim cu aşa copii şi cu aşa rezultate obţinute într-un timp atât de scurt. Sunt copii de perspectivă, pentru care cariera de dansatori de-abia începe, însă mulţi dintre ei vor deveni viitori campioni. Mulţumim părinţilor pentru susţinere şi copiilor pentru încredere”, a completat antrenorul Vlad Palamariu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 perechi de tineri suceveni au participat la Campionatul naţional de dans sportiv, desfăşurat la Cluj.
 Vizualizări articol: 2566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 perechi de tineri suceveni au participat la Campionatul naţional de dans sportiv, desfăşurat la Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte