Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unde sunt egale Steaua şi Dinamo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O observaţie amuzantă înainte de următoarea etapă a campionatului intern, programată abia la sfîrşitul săptămânii viitoare, este aceea că Steaua joacă în sfârşit „acasă”, adică în Bucureşti, chiar dacă asta înseamnă Groapa lui Dinamo. Un stadion bun de închiriat pentru cei din Voluntari, căci nimeni nu mai credea ca el să mai găzduiască astfel de derby-uri. Este o variantă de avarie, dar uşor nostalgică pentru unii suporterii vechi din ambele tabere, asta până se va lămuri povestea cu Arena Naţională, căci acum s-a căzut în extrema cealaltă, se închide tot ce nu respectă litera legii la virgulă. Doar şcolile, săracele, vor fi lăsate să funcţioneze mai departe fără avizele respective, dacă nu cumva vor fi aduse în parametri de iniţiative civice sau personale. Revenind la ale noastre, să spunem că sărim peste un weekend fotbalistic pentru că urmează amicalul cu Italia. Până atunci, adică pînă marţea viitoare, nea Puiu are tot timpul la dispoziţie pentru a pregăti schemele câştigătoare, mai ales că îi prinde pe italieni obosiţi după încă un meci amical pe care aceştia l-au contractat, pentru vinerea asta, cu Belgia. Sunt veşti inedite din ambele tabere. Squadra azzurra, după mult-mult timp, nu-l mai are printre cei selecţionaţi pe Andrea Pirlo. Era cumva de aşteptat, având  în vedere că fostul interist-milanez-juventin a traversat oceanul pentru a juca în Major League. De la Montolivo se aşteaptă preluarea ştafetei la nivel de naţională, dar nimeni nu crede, nici măcar actualul jucător al lui Milan, că îl va putea face uitat pe cerebralul bărbos. La noi, nea Puiu a ţinut să se lepede de eticheta de stelist convins, aşa că a chemat un singur jucător de la clubul din... Cluj-Napoca, că doar nu din Ghencea! Sau poate tocmai de-aia, selecţionerul o considera Steaua ca fiind de-acum o echipă provincială. Astfel că, înainte de „derby de România”, Steaua a devenit egală cu Dinamo la număr de selecţionabili, Adi Popa, respectiv Steliano Filip. Totuşi, acesta din urmă a fost plimbat pe la lot mai mult ca element statistic, nu-i exclus ca şi de data asta, la un amical, să rămână pe dinafară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde sunt egale Steaua şi Dinamo.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde sunt egale Steaua şi Dinamo5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte