Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


O întrebare pentru antisemiţii români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Astăzi vreau să vă descreţesc fruntea, după zilele de empatie cu sărmanii arşi în clubul ăla cretin, apoi să v-o încreţesc la loc.

Încep. Afirmam despre corupţie că este prezentă în absolut toate sectoarele de activitate din România. O găsim chiar şi în locurile unde teoretic nu ar avea ce căuta. Chiar şi acolo unde guvernează un zeu cu atribuţiuni, ca să le numim aşa, exclusiv emoţionale. Adică în sectorul erotic.

O să vă ofer câteva exemple edificatoare. Poetul Emil Brumaru are 76 de ani şi arată atât de sexy cât îi îngăduie vârsta. Dar roiesc gagicile tinere în jurul lui, una mai însiropată ca alta. Pe toate zânele astea Brumaru le corupe cu versurile lui neruşinate, unde tot felul de porcării se târăsc pe sol şi zboară prin văzduh. Ceea ce scrie acest individ e literatură de om care are o rezervă asigurată în orice spital de psihiatrie din lume.

Un tip mai puţin celebru ca Brumaru, proprietar al unui anticariat care ascunde în spate şi un trafic cu obiecte de artă de diferite provenienţe, are vreo 70 de ani, dar arată de 68 şi trei luni. Serveşte doar gagici de 20, ba le mai pune şi condiţia să fie nefumătoare, altfel nu se atinge de carnea lor. Le corupe cu colecţia lui despre Mihai Eminescu, fiindcă are, ce e drept, o colecţie impresionantă.

Ilie Năstase e în aceeaşi notă, numai că el corupe fetele arătându-şi vitrina de trofee şi uniforma de general de armată, cu fireturi de dictator arab.

Inşi ca Sorin Oprescu, Vanghelie sau Nichita erau şi ei degustători de alese bunăciuni. După cum am amintit, Oprescu, primarul Capitalei, îşi făcuse vasectomie, să nu-l sune vreo mândră la uşă, cu un brotac înfofolit în braţe. Tustrei corupeau reprezentantele sexului frumos cu milioanele luate din şpagă.

 

P.S. Am pentru final o întrebare pentru antisemiţii români, ştiut fiind că avem o grămadă. De ce nu aţi protestat, iubitorilor de puritate naţională, când Israelul s-a oferit să-i ajute pe cei arşi, operandu-i în clinicile de acolo, oleacă mai moderne ca astea ale noastre? 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O întrebare pentru antisemiţii români.
 Vizualizări articol: 1674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
O întrebare pentru antisemiţii români4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte