Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2015 - Anul XX, nr. 254 (6066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Top 300

Vasile Armenean, patronul firmei Betty Ice, rămâne cel mai bogat sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Armenean este singurul sucevean care figurează în topul celor mai bogaţi români întocmit de revista Capital. Averea patronului firmei Betty Ice, „regele îngheţatei”, aşa cum mai este cunoscut Armenean, se cifrează la 42-44 de milioane de euro, sumă care-l plasează pe locul 139 în Top 300 Capital. Practic, este aceeaşi avere pe care Vasile Armenean o avea şi la ediţia de anul trecut a topului. Pasionat de Formula 1 şi de aviaţie, suceveanul are în proprietate două avioane, unul cu două locuri şi altul cu patru locuri.

La societatea lui Vasile Armenean lucrează 700 de persoane, iar magazine prin care se vinde îngheţata marca Betty Ice există în mai multe zone din ţară.

La finele anului 2013, Vasile Armenean a preluat integral proiectul Bucovina Golf Resort care se dezvoltă la Dragomirna. Pe o suprafaţă de 100 de hectare de teren, proiectul vizează construcţia unui teren de golf, a unui hotel, a unui centru spa şi a unei zone rezidenţiale.

Vasile Armenean a declarat pentru Monitorul de Suceava că investiţia de la Dragomirna a rămas şi anul acesta la stadiul de regândire şi reproiectare, iar dacă piaţa se va mişca în direcţia dorită va începe lucrările în cursul anului viitor.

„Anul 2015 a fost unul foarte bun. De când a început criza este, de departe, cel mai bun an, şi sperăm să fie tot aşa şi în continuare. Am lansat pe piaţă trei sortimente noi de îngheţată, condiţiile economice şi vremea au fost prielnice, iar la final, când vom trage linie, vom fi pe plus la modul serios”, a declarat Vasile Armenean.

 

Fraţii Pavăl, patronii firmei Dedeman, locul doi în Top Capital

În Top 300 Capital mai figurează şi fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, proprietarii lanţului Dedeman. Cei doi sunt creditaţi cu o avere de 850-900 de milioane de euro. Fraţii Pavăl sunt originari din Bogdăneşti, dar afacerea au deschis-o la Bacău.

Compania a fost fondată în urmă cu peste 22 de ani, iar în 2014 a avut un profit de 400 de milioane de lei.

Trebuie amintit că în acest an magazinul Dedeman din zona şoselei de centură care merge prin Şcheia a fost relocat pe Calea Unirii.

Construcţia a presupus o investiţie de 13 milioane de euro şi o suplimentare a numărului de angajaţi, care a ajuns astfel la 206.

Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu un capital 100% românesc. Dedeman are în momentul de faţă 41 de magazine, două centre logistice, un parc auto propriu, peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii, peste 7.800 de angajaţi, o suprafaţă de vânzare totală de aproximativ 420.000 de metri pătraţi, fiecare magazin având între 7.500 şi 18.000 de metri pătraţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Armenean, patronul firmei Betty Ice, rămâne cel mai bogat sucevean.
 Vizualizări articol: 9741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Vasile Armenean, patronul firmei Betty Ice, rămâne cel mai bogat sucevean3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 nov 2015, 20:40:10
Who cares .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu dovleac Iată un deliciu ușor de pregătit, care poate fi folosit oricând, într-o seară de toamnă, dacă vrem să ne răsfățăm la gura sobei cu ceva gustos, dar nu prea complicat de realizat.Avem nevoie de:1 pachet foi de plăcintă subțiri, o ceşcuță... Citeşte