Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2015 - Anul XX, nr. 254 (6066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Jungla urbană pe scena Balului Bobocilor Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seara de joi a fost una specială pentru elevii Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, aceştia concentrându-şi toate eforturile și energia pentru realizarea spectacolului de tradiţie – Balul Bobocilor – eveniment menit să-i celebreze pe elevii proaspăt intraţi pe băncile instituţiei.

Organizatorii şi-au propus să-i transpună pe toţi cei prezenţi într-un spaţiu unde tronează spiritul „junglei urbane”. „Urban jungle” a fost tema întregului spectacol, însă manifestarea nu i-a avut în centrul atenţiei pe Mowgly, celebrul personal al lui Rudyard Kipling, sau pe Tarzan şi Jane, ci a urmărit ca auditoriul să descopere, poate să redescopere, frumuseţea ascunsă din haosul cotidian, lumina din spatele umbrei.

Lupta pentru coroana de Miss Boboc şi pentru cea de Mister Boboc s-a purtat între 10 perechi de tineri aleşi pe sprânceană, juraţii concursului având misiunea de a-i alege pe cei mai talentaţi şi cei mai frumoşi exponenţi ai noii generaţii de economişti.

Evenimentul a fost dedicat profesoarei Liliana Hrebenciuc, dascăl al colegiului, ce s-a stins din viaţă în luna august a acestui an.

 

Scenete numeroase cu elevii de la „Eco Art”

Prima intrare în scenă a bobocilor a coincis cu proba de dans, tinerii mişcându-se pe ritmuri pline de antren şi dinamism, pe lângă bucurie şi optimism, bobocii reuşind cu succes să transmită întregii asistenţe poftă de viaţă şi bună dispoziţie.

Cât priveşte succesiunea de momente artistice din cadrul balului, primii care au spart gheaţa au fost Andrei Pahomi, Emil Niga şi Alexandru Tcaciuc, care au prezentat sceneta „La pădure”. De altfel, spectacolul de joi a fost unul în care momentele de teatru au avut un loc important, elevii din trupa „Eco Art” dovedind că frumuseţea lor este dublată de talent, inteligenţă şi creativitate.

Rând pe rând, cu forţe proaspete, elevii liceului şi-au făcut intrarea în scenă în uralele celor din sală, aceştia susţinându-şi înflăcăraţi colegii care au evoluat pe scenă. Un moment deosebit a fost cel al adolescenţilor Andrei Grămadă, Ştefan Seniuc şi Adrian Bleorţu, care au realizat un număr de parkour, o combinaţie surprinzătoare de acrobaţie,adrenalină, forţă şi control. Tinerii au alergat, s-au rostogolit, s-au balansat, toate acestea având un singur scop: de a nu fi niciodată oprit de un obstacol, aceasta fiind şi esenţa acestui sport.

De la balul de vineri nu puteau lipsi momentele folclorice, numerele de dans (la acest capitol evidenţiindu-se fetele de la Palatul Copiilor cu un dans “burlesc” şi un altul contemporan) sau misterioşii din Ordinul Solomonarilor care au mânuit cu dibăcie arme medievale, pari şi lanţuri cu eşarfe albe la capete.

Proba de talent a adus în faţa spectatorilor un maraton de momente artistice, unele remarcabile, prin intermediul cărora tinerii au dovedit că într-adevăr deţin calităţile necesare pentru a cuceri titlul de Miss sau Mister, iar altele extrem de neinspirate şi neadecvate.

S-au remarcat dansul perechii cu numărul 1, Denisa Farcaşiu şi Răzvan Nan, precum şi mişcările de salsa ale Andreei Serediuc. Mai puţin inspiraţi în alegerea momentelor pentru proba de talent s-au dovedit câţiva elevi care au ales să evidenţieze dificultatea unui antrenament de fotbal printr-o pantomimă sau câţiva economişti care au ironizat viaţa unui bărbat cu moravuri îndoielnice.

 

What's UP a fost aclamat de elevii colegiului

Invitatul special al serii, What's UP, a oferit tinerilor din public un recital pe cinste cu piesele sale care au cucerit topurile muzicale româneşti multă vreme.

„K la meteo”, „Taxi”, „Iarna pe val”, „Nu pune la suflet” au fost piesele care au avut cel mai mare succes în rândul elevilor economişti, aceştia recompensând prin urale febrile şi zgomotoase performanţa tânărului artist.

Plăcut surprins de reacţia euforică a publicului, după încheierea programului său artistul a revenit pe scenă de mai multe ori, ba chiar a acceptat un „battle” în rime cu Emilian Cristea, elev al liceului.

 

Miss şi Mister Boboc 2015 – Beatrice Bumbac şi Marian Morariu

După mai bine de trei ore de spectacol, juriul a anunţat câştigătorii competiţiei de Miss şi Mister Boboc 2015 - Beatrice Bumbac şi Marian Morariu.

Pe locul al doilea s-au clasat Ecaterina Brăteanu şi Radu Rusu, iar locul al treilea a fost ocupat de Sabina Reboşapcă şi Tudor Catrici.

Titlurile de Miss şi Mister Popularitate au mers către Denisa Farcaşiu şi Răzvan Nae. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jungla urbană pe scena Balului Bobocilor Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”.
 Vizualizări articol: 6343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Jungla urbană pe scena Balului Bobocilor Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu dovleac Iată un deliciu ușor de pregătit, care poate fi folosit oricând, într-o seară de toamnă, dacă vrem să ne răsfățăm la gura sobei cu ceva gustos, dar nu prea complicat de realizat.Avem nevoie de:1 pachet foi de plăcintă subțiri, o ceşcuță... Citeşte