Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2015 - Anul XX, nr. 229 (6041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Grozăvia de la Câmpulung

Mama care s-a aruncat cu fiul în braţe în faţa trenului va fi cercetată pentru tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Femeia în vârstă de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care s-a aruncat în faţa unui tren cu fiul ei de 5 ani în braţe, va răspunde şi în faţa legii pentru gestul inexplicabil pe care l-a făcut. Având în vedere că aceasta nu a avut intenţia de a-şi suprima doar viaţa ei, ci şi pe a fiului, anchetatorii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava îşi vor declina competenţa în acest dosar Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, competent să efectueze cercetări pentru infracţiunea de tentativă de omor sau tentativă de violenţă în familie raportată la tentativă de omor, aşa cum prevede Codul Penal în cazul violenţelor între membrii familiei.

 

Clipele de groază de lângă Gara Câmpulung Moldovenesc

Acum două zile, miercuri, în jurul orei 15.00, mecanicul trenului Regio 5711 Câmpulung Moldovenesc-Ilva Mică a sesizat că, imediat după ce a plecat în cursă, o femeie cu un copil în braţe s-a aşezat pe linie, în faţa locomotivei. Mecanicul a frânat, a oprit trenul, însă mama şi copilul erau deja sub roţile garniturii.

Dacă mama, Carmen Tudoreanu, s-a ales cu un picior amputat, fiind operată de urgenţă de medicii de la Câmpulung Moldovenesc, starea copilului de 5 ani, Robert, este şi mai gravă.

 

Copilul este în stare foarte gravă, cu prognostic rezervat 

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi cu leziuni cumplite, ambele picioare fiind secţionate, de asemenea un braţ fiind şi el parţial secţionat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfânta Maria”, dr. Cătălina Maria Ionescu, ne-a declarat, ieri, că starea lui Robert este în continuare foarte gravă, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Potrivit dr. Ionescu, la bontul piciorului drept al copilului, amputat de tren de la jumătatea coapsei, a mai rămas doar masa musculară, iar la piciorul stâng, amputat parțial, chirurgii ieșeni au reuşit să facă reconstrucția osoasă, musculară, nervoasă și vasculară.

”Am reimplantat membrul inferior stâng”, a declarat medicul.

O intervenție amplă de reconstrucție a fost necesară și la mâna stângă, dar multiplele leziuni suferite și gravitatea acestora fac oricând posibilă o complicație, care să-i fie fatală băiatului.

 

Anchetă: Copilul era recunoscut de tată, însă acesta nu ţinea legătura cu familia

Imediat după accident, apropiaţii femeii vehiculau că aceasta a recurs la un gest atât de extrem deoarece copilul nu a fost recunoscut de tată. Din verificările efectuate de cei de la Direcţia de Protecţie a Copilului Suceava rezultă că băiatul era totuşi recunoscut de tată, însă acesta nu ţinea legătura cu familia.

„Era un copil recunoscut de tată, singurul rezultat din concubinajul celor doi. Ambii părinţi au fost în Spania, unde copilul s-a şi născut, dar mama s-a întors la Câmpulung singură, la puţin timp după ce l-a adus pe lume pe băieţel”, a declarat Nicoleta Daneliuc, purtătorul de cuvânt al instituţiei. Ea a mai precizat că din ancheta efectuată de colegi la faţa locului rezultă că în ultimii cinci ani tatăl nu a ţinut legătura cu mama şi nici cu băiatul.

Prioritatea din momentul de faţă este salvarea copilului. Dacă acesta va supravieţui, rămâne de văzut cine îl va creşte în continuare. O variantă ar putea fi bunicii materni, însă sunt şi alte posibilităţi.

„Aşteptăm şi reacţia tatălui după un asemenea eveniment tragic”, a mai subliniat Nicoleta Daneliuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama care s-a aruncat cu fiul în braţe în faţa trenului va fi cercetată pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 3215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mama care s-a aruncat cu fiul în braţe în faţa trenului va fi cercetată pentru tentativă de omor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei