Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2015 - Anul XX, nr. 229 (6041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Balul bobocilor

Trupele Viţa de Vie şi Taxi le vor cânta liceenilor de la colegiile „Petru Rareş” şi „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceele din judeţ pregătesc intens ultimele detalii legate de balurile bobocilor, cele mai multe dintre petrecerile organizate în cinstea elevilor de clasa a IX-a urmând să aibă loc în această lună. Balurile din această toamnă vor fi transmise live pe www.monitorulsv.ro.

Colegiul Național "Petru Rareș" Suceava sparge gheaţa şi organizează primul spectacol din această toamnă, în data de 9 octombrie, începând cu ora 18:00, pe scena Casei de Cultură.

Zece perechi de elevi ai liceului au intrat în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc. Seara se va încheia cu un recital al trupei Viţa de Vie.

Pe 16 octombrie este programat balul Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, unde pe scenă va urca trupa Taxi. Spectatorii sunt invitaţi pe tărâmul viselor, călătorie în care vor fi însoţiţi de cele mai frumoase bobociţe.

„Pe 16 octombrie, Tărâmul Viselor își deschide porțile pentru tine. Pentru voi, pentru noi toți. Începând cu ora 18:00, Casa de Cultură a Sindicatelor va fi portalul către o lume a imaginației. Te așteptăm, om curios și curajos. De ce curajos? Ei bine, trebuie să știi că nici măcar o lume a viselor nu e lipsită de primejdii”, anunţă organizatorii ştefanişti.

La balul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, din data de 15 octombrie, „soldații își vor demonstra abilitățile în lupta pentru titlul de comandant”, anunţă organizatorii. Tema spectacolului este „The Army - The ultimate mission”, iar invitatul special al serii este solista Lidia Buble.

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava îşi va prezenta noua generaţie de boboci pe data de 23 octombrie, pe muzica lui Guess Who, iar pe 29 octombrie este programat balul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, artistul care va încheia spectacolul fiind What's Up. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupele Viţa de Vie şi Taxi le vor cânta liceenilor de la colegiile „Petru Rareş” şi „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupele Viţa de Vie şi Taxi le vor cânta liceenilor de la colegiile „Petru Rareş” şi „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei