Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2015 - Anul XX, nr. 221 (6033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!”

Campanie de dotare a bibliotecilor rurale, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava, cu sprijinul librăriei Cărtureşti, a iniţiat o campanie inedită cu scopul de a colecta cât mai multe cărţi pentru elevii care nu au acces la o bibliotecă dotată corespunzător. Până la finalul lunii octombrie, Iulius Mall are o propunere cu scop umanitar pentru toţi sucevenii. Campania „Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!” a fost demarată din dorinţa de a le oferi elevilor dintr-o unitate de învăţământ cu dotări modeste un început de an şcolar cu acces la multe poveşti interesante.

Clienţii Iulius Mall care au cărţi cu poezii, basme, dramaturgie sau subiecte interesante pentru copii şi adolescenţi pe care nu le mai folosesc sunt invitaţi să le dăruiască celor care îşi doresc să le citească. Punctul de colectare este amenajat la Centrul Info, iar volumele vor dota biblioteca unei şcoli din mediul rural care nu dispune de prea multe opţiuni pentru elevi. În plus, Iulius Mall răsplăteşte gestul frumos şi generos al sucevenilor pasionaţi de lectură şi dornici să ajute. Toţi cei care aduc cel puţin o carte pentru a o oferi cadou copiilor vor primi la schimb vouchere cu discount de 15% la o nouă achiziţie din librăria Cărtureşti. Donatorii au mulţumirea de a contribui la zâmbetele unor elevi nerăbdători să descopere poveştile dintre coperţile noilor cărţi din biblioteca şcolii şi, în acelaşi timp, îşi pot completa colecţia proprie cu titluri actuale. Iulius Mall Suceava îi îndeamnă pe clienţii săi să le ofere un sprijin copiilor dornici să citească şi, totodată, să descopere noi titluri din literatura universală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de dotare a bibliotecilor rurale, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de dotare a bibliotecilor rurale, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei