Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2015 - Anul XX, nr. 221 (6033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proxenet, prostituată şi patru clienţi, identificaţi de jandarmi pe o stradă din Burdujeni

Miercuri, 23 Septembrie 2015 (11:27:15)
Membrii unei patrule de jandarmi care executau serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Suceava, în noaptea de marţi spre miercuri, au observat pe strada Tineretului din cartierul Burdujeni un grup de persoane, printre care o persoană de sex feminin, care discutau intens. Deoarece împrejurările discuţiei păreau suspecte, jandarmii au procedat la stabilirea identităţii celor în cauză şi au efectuat verificări asupra motivului prezenţei persoanelor în locul respectiv. Urmare a verificărilor efectuate a rezultat faptul că, în noaptea respectivă, un bărbat de 29 de ani, C.E.C., din municipiului Suceava, a fost contactat telefonic de patru tineri dintr-o comună din nordul judeţului, având vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, şi au stabilit ca acesta să le intermedieze raporturi sexuale contra cost cu o fată de 18 ani, M.A.A., din localitate, fiica concubinei bărbatului de 29 de ani.Când au intervenit jandarmii surprinderii, fata tocmai întreţinuse raporturi sexuale cu unul dintre tineri, pentru care primise suma de 100 coroane suedeze. Toţi cei în cauză şi-au recunoscut faptele, iar unul dintre tineri şi fata au menţionat că au întreţinut şi în trecut relaţii sexuale în aceleaşi împrejurări, aceasta din urmă motivând că are nevoie de bani pentru întreţinerea copilului său, rezultat dintr-o relaţie de concubinaj, tatăl copilului necontribuind la întreţinere.„Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în cauză au fost sesizate organele competente în vederea aplicării măsurilor legale impuse de situaţie”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proxenet, prostituată şi patru clienţi, identificaţi de jandarmi pe o stradă din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 3953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Proxenet, prostituată şi patru clienţi, identificaţi de jandarmi pe o stradă din Burdujeni4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei