Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2015 - Anul XX, nr. 221 (6033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Marseilleza, ca boală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Nu ştim dacă acest banner a fost o glumă sau nu, dar un lucru este cert: Radu Banciu are cu siguranţă susţinători care ar fi capabili de un astfel de gest!” Aşa a înţeles televiziunea B1 să dreagă busuiocul unei ştiri de pe site, care susţinea, prezentând şi o poză, că nişte spectatori prezenţi la meciul Marseille-Lyon au afişat un banner cu Banciu şi altul cu mesajul “Gracias Banciu!”. Cu asta se lăudase Banciu însuşi în emisiunea lui de la ora 20, ba chiar făcuse paradă. Numai că poza cu pricina fusese trucată, culmea, de un fan al lui Banciu, care i-o trimisese fără a se gândi o clipă că acesta ar putea s-o ia în serios. De fapt, suporterii lui Marseille afişaseră chipul lui Bielsa, fostul antrenor, căruia îi erau adresate şi mulţumirile. Dar un ego supradimensionat atrofiază simţul umorului. Cât despre cel al ridicolului, prestaţia din ziua următoare este edificatoare. Am avut privilegiul de a-l asculta pe Banciu la emisiunea sa radiofonică de a doua zi, adică primul prilej de a se găsi din nou în direct. Omul este incorigibil. Despre logica lui se poate spune doar atât, că este proprie. Banciu n-a acceptat nici măcar că a luat ţeapă, deoarece, citez din memorie, ţeapă şi-ar fi luat dacă ar fi trucat el fotografia (!), cum a făcut Ivanovici cu interviul ăla de acum câţiva ani. În orgoliul său nemărginit, el nu putea recunoaşte că a căzut de prost. Ba chiar a încercat să ne convingă că intenţia era verosimilă! Ce mare lucru, doar are admiratori care îl vor consul la Marseille şi care ar face orice pentru el, inclusiv să-i afişeze un banner pe Velodrome! Dar chiar nu i s-a părut ciudat? A admis că da, prezentând un raţionament ca la psiholog, din care se observa clar cum un om setat pe un anumit lucru interpretează totul numai în favoarea acelui lucru. Adică a găsit “explicaţii” obiecţiilor ridicate tot de el la vederea respctivei imagini. La câtă nevoie de apreciere are omul ăsta, nu e de mirare că succesul altora îl sufocă. Un bun exemplu este calificarea Simonei Halep în semifinale la US Open, după acel meci uriaş cu Azarenka: Banciu n-a spus un cuvinţel despre asta în emisiunea sa de sport, plictisindu-şi două ore ascultătorii cu analiza grupelor preliminarii de la “europene”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marseilleza, ca boală.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Marseilleza, ca boală5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei