Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2015 - Anul XX, nr. 207 (6019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă

Stimate dle viceprimar Harşovschi,

Aş vrea să vă amintesc de promisiunea dvs. din Monitorul din 28 aprilie 2015. În ziua aceea ne-aţi spus că în iulie şi august anul acesta vine organizaţia Vierpfoten la Suceava să sterilizeze câinii cetăţenilor, să-i vaccineze şi să-i marcheze cu microcip. Primăria Suceava urma să asigure cazarea echipei şi costurile microcipurilor.

Când organizaţia Vierpfoten era pregătită să vină, dvs., dle viceprimar, aţi refuzat. De ce?

În ochii dvs. nu merită munca organizaţiei Vierpfoten să fi garantat cazarea echipei şi costurile microcipurilor (aprox. 15 lei pe bucată, incl. carnet la cantitatea mare de comandă)?

De ce refuzaţi cetăţenilor mai săraci să-şi poată steriliza, să-şi microcipeze şi vaccineze antirabic şi ei câinii, aşa cum spune legea?

Vă pare mai potrivită prinderea şi omorârea câinilor, cu toate că în continuare se nasc pui şi se abandonează?

Aţi calculat vreodată cât costă prinderea câinilor prin firma Diasil, cazarea şi omorârea lor, cât îi costă pe Primărie şi pe cetăţeanul care plăteşte impozit?

Cum puteţi să refuzaţi oferta organizaţiei internaţionale Vierpfoten în timp ce rezolvarea problemei câinilor de pe stradă este urgentă?

Oferta implică sterilizarea gratuită a câinilor, vaccinarea antirabică gratuită şi implantarea unui microcip care este sponsorizat de Primăria Suceava. Cum puteţi să refuzaţi o ofertă atât de generoasă şi absolut rezonabilă?

Dacă vreţi o soluţie umană, care este în acord cu direcţii europene de protecţie a animalelor, vă rog respectaţi-vă cuvântul din 28.04.2015!

03.09.2015

Cu toate stimă,

Dr. Christina Schulz

Asoc. Proanima

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stimate dle viceprimar Harşovschi,.
 Vizualizări articol: 2676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Stimate dle viceprimar Harşovschi,3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dle vice trimis de
( 7 sep 2015, 11:04:40
Chiar cu haitele de javre ce umbla cate 20 o data libere prin cartierul obcini, cum ramane? ce interese obscure de personale sau de partid ai dle vice? ce ai facut pana acum la primarie, ca de dorit functia. ti-ai dorit-o enorm de ai pus la dispozitie avioane consilierilor penele numai sa-i aduci la sedinte ca sa te voteze.
2.   Jmecherashii ot Suczawa... trimis de
( 7 sep 2015, 11:56:55
au găsit soluția ca să steie pe mai departe cu boticul înșipt în țâțuca dulșe a fondurilor destinare rezolvării problemei câinilor comunitari.
Astfel, se îmbarcă, la crepuscul de amurg, câte una sau două dubițe cu potăi municipale, dubițe care se deplasează și se golesc de conținut în câte una din localitățile rurale ale guberniei.
Finalitatea: tătă lumea e mulțamită și fericită:
a) impostorii și șmenarii vocaționali din Tzărănoaia Împuțâtă a Suczewei au în condinuare deschis robinetul paralelor sifonate, beneficii hoțești cu care să-și ieie gipane, costume armani, kebaburi și shaorme la drăguțele lor suine conjugale, concedii de vis la Burj-al-Arab și, de ce nu, niscai masaje erothice în compania unor fătuci thailandeze, „terapii” antistres ce necesită răsplăți de ordinul sutelor și sutelor de euro.
Toate aceste cheltuieli, bineînțeles, din ciubucul fenomenal realizat pe cârca potăilor comunitare ce tocmai și-au făcut viză de flotant pe la Bortilenii de Câmpie.

b) lăcuitorii de la Bortilenii de Câmpie sunt și ei la fel de fericiți, nevoiți să stea toată ziua cu parul după câinii „refugiați de război”, care capturează și halesc ABSOLUT tot ce prind: animale sălbatice mici, vrăbii, turturele, porumbei, pui, rațe, gâște, miei, oi, viței, vaci, bivoli, tauri - absolut tot ce înseamnă meat și intră în raza de acțșiune a haitelor turbate de foame.

să mai zică cineva că nu-i pitorească viața la țară!

p.s. Drept probă a verității, dintre cei neîncrezători în subiectul comentariilor, vrea careva să verifice vreo 5 - 10 crotalii de câini ce sburdă nestingheriți pe coclaurile patriei?
Hai să vedem a cui e crotalia, a cui e câinele și cine și-a asumat responsabilitatea acestuia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei