Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 sep 2015 - Anul XX, nr. 207 (6019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Mii de suceveni au cântat aseară cu Voltaj, Andrei Leonte, Maxim și Naguale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concertul oferit, ieri seară, drept premiu special, după Crosul Sucevei, de deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a adus mii de suceveni la spectacol. Pe scena instalată pe esplanada Casei Culturii, în deschidere a cântat Andrei Leonte, câștigătorul ediției din 2012 a emisiunii-concurs X-Factor, care le-a spus fanilor săi din Suceava că nu a cântat nicăieri mai des ca aici. ”Mă simt în Suceava ca acasă”, a fost declarația de bun găsit a tinerei vedete. ”Te sun eu”, ”Te iubesc cât doi” au arătat că adolescenții suceveni sunt familiarizați cu muzica lui Leonte și știu bine și cuvintele.

Au urmat Maxim, cu ”Sărutări criminale” la maximum şi noul lor hit „Noapte fără tine”, Naguale cu hitul verii ”Falava” și, piesa de rezistență a spectacolului, trupa Voltaj, care a electrizat publicul ”Din toată inima” și l-a determinat să cânte la unison refrenele pieselor interpretate pe scenă. ”Am mers pe sârmă de o mie de ori/ Și nici măcar nu am avut vreun antrenor/ Nici vreun ajutor/Am dat-o-n bară de o mie de ori/
Dar e un Hagi-n mine care știe sa dea gol/Să mă facă-nvingător/ (...) Îmi cere inima s-o mai spun o dată/ Asta e țara mea, jur că-i minunată/ Cei care simt la fel, să-nceapă nebunia/ Din toata inima, pentru România” este cea mai nouă piesă Voltaj, trupa care a reprezentat România în acest an la Eurovision.

Evoluția trupelor a putut fi vizionată perfect până la zeci de metri distanță, datorită celor două panouri de mari dimensiuni, cu imagine de cea mai bună calitate. Ca la toate evenimentele care poartă semnătura deputatului Balan, organizarea a fost la cel mai înalt nivel.

Alături de deputatul Balan au fost în public la concert copreședintele Organizației Județene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, și alți lideri liberali apropiați deputatului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni au cântat aseară cu Voltaj, Andrei Leonte, Maxim și Naguale.
 Vizualizări articol: 3472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mii de suceveni au cântat aseară cu Voltaj, Andrei Leonte, Maxim și Naguale3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei