Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2015 - Anul XX, nr. 195 (6007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal monstru

Accident rutier şi bătaie între doi fraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, au fost implicaţi într-un scandal monstru, după ce unul dintre ei l-a acroşat cu maşina pe fratele său şi pe fiul acestuia. Poliţia a fost sesizată despre caz vineri seară, în jurul orei 18.30, în cauză fiind demarate cercetări pentru mai multe infracţiuni.

Scandalul a pornit, rezultă din anchetă, din cauză că Ilie Hapciuc, în vârstă de 50 de ani, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, iar la un moment dat, în apropiere de locuinţa sa, i-a acroşat cu maşina pe fratele său, Toader Hapiuc, în vârstă de 42 de ani, şi pe fiul acestuia, în vârstă de 16 ani, care se deplasau pe două biciclete. În urma impactului, cei doi au căzut, ambii suferind leziuni. După ce a fost accidentat, bărbatul în vârstă de 42 de ani a sărit la fratele său şi l-a lovit în mai multe rânduri.

Martori oculari au relatat că altercaţia dintre cei doi a fost una violentă. Minorul în vârstă de 16 ani a suferit leziuni mai serioase în urma accidentului, ajungând la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au verificat cu etilotestul pe fratele care a provocat accidentul, rezultând o concentraţie de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

„În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanţelor producerii evenimentului”, adeclarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Dacăpentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului dosarul penal se întocmeşte din oficiu, în ceea ce priveşte infracţiunea de lovire depinde dacă cei doi fraţi vor dori să depună plângeri penale unul împotriva altuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident rutier şi bătaie între doi fraţi.
 Vizualizări articol: 2001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident rutier şi bătaie între doi fraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei