Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2015 - Anul XX, nr. 195 (6007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opriţi în trafic

Patru tineri, prinşi în timp ce se întorceau de la furat carburant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri s-au ales cu dosare penale pentru infracţiunea de furt calificat după ce au fost prinşi în trafic, în timp ce se întorceau cu un autoturism de la un furt de carburant. S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la zece minute după miezul nopţii, când o patrulă de la Secţia de Poliţie Rurală Iacobeni a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei, un autoturism Audi A6, înmatriculat în Bulgaria. În  maşină erau patru persoane, trei băieţi şi o fată, iar în portbagajul autoturismului au fost identificate 11 canistre din plastic, din care patru erau pline cu combustibil.

Poliţiştii i-au dus pe cei patru la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, pentru audieri, ulterior stabilindu-se că în seara de vineri aceştia au furat 55 de litri de motorină şi opt litri de benzină dintr-o autobasculantă aparţinând unei societăţi din Ciocăneşti.

Cei patru tineri sunt Ioan Zancu, în vârstă de 21 de ani (care era la volan), Casian Stoica, în vârstă de 29 de ani, Simion Solomon, în vârstă de 26 de ani,  toţi din Stulpicani, şi Georgeta Rinter, în vârstă de 28 de ani, din comuna Vama.  

Cu ocazia  extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că suspecţii sunt și autorii furtului de motorină comis în noaptea de 17 spre 18 august 2015 dintr-un utilaj care era parcat tot pe raza comunei Ciocănești.

Pe parcursul anchetei urmează să se stabilească gradul de participaţie al fiecăruia dintre cei patru la comiterea furturilor.

 

Furturi rezolvate cu patrule de poliţie sporite

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a precizat că cei patru suspecţi au fost prinşi în cadrul acţiunilor de control cu efective sporite dispuse de conducerea IPJ Suceava la finele săptămânii trecute.

El a subliniat că, urmare a prezenţei sporite în teren şi a intensificării activităţilor investigative, s-a reuşit depistarea celor patru suspecţi din cazul amintit mai sus, precum şi prinderea în flagrant a unui tânăr în vârstă de 20 de ani care a spart o biserică din municipiul Fălticeni (caz prezentat pe larg într-un alt material din cotidianul de astăzi).

„O atenţie deosebită a fost acordată şi siguranţei în mediul rural, fiind organizate mai multe acţiuni preventive şi de control, în special în zona barurilor, cluburilor şi discotecilor. Împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni speciale, poliţişti de ordine publică şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat acţiuni pentru asigurarea şi menţinerea climatului de siguranţă publică, dar şi pentru asigurarea legalităţii actelor de comerţ”, a declarat Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri, prinşi în timp ce se întorceau de la furat carburant.
 Vizualizări articol: 1891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Patru tineri, prinşi în timp ce se întorceau de la furat carburant5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei