Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2015 - Anul XX, nr. 195 (6007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incorigibil

Tânărul care a spart de mai multe ori Biserica Armenească din Suceava a recidivat la un alt lăcaş de cult

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Râşca, şi-a făcut un obicei din a sparge biserici sau anexe ale lăcaşurilor de cult. După ce a creat mari probleme la Biserica Armenească din Suceava, căreia era să-i dea foc, autorul a provocat distrugeri importante la o biserică din Fălticeni. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.30, o patrulă de la Poliţia municipiului Fălticeni a observat prezenţa suspectă a unui tânăr în curtea Bisericii Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril, de pe strada Plt. Ghiniţă din Fălticeni.

La faţa locului a fost identificat şi prins în flagrant Andrei C., în vârstă de 20 de ani, din comuna Râşca. Din cercetări a rezultat că acesta a spart mai întâi geamul de termopan de la casa mortuară a bisericii şi a pătruns în interior, unde a căutat bani sau bunuri de valoare. Cum nu a găsit nimic, acesta a intrat apoi în încăperea lumânărarului, după ce a spart geamul de la uşa de la intrare şi geamul unui ferestre. Aici, într-o cutie metalică, a găsit suma de 60 de lei.

Ancheta este continuată de poliţiştii judiciarişti de la Fălticeni, dar şi de cei de la Suceava, având în vedere că tânărul are dosare penale şi pentru alte fapte similare.

În luna iulie a acestui an, acelaşi tânăr a fost identificat ca autor al incendierii uşii Bisericii Armeneşti din Suceava, după ce cu câteva zile înainte spărsese aceeaşi biserică, furând o sumă de bani din interior. Tânărul a spart această biserică după ce, în septembrie 2014, furase 800 de lei din interior. Anchetatorii aveau date la acea vreme, în iulie, că acelaşi tânăr a mai încercat să spargă şi o biserică din cartierul George Enescu.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a scăpat până acum de arest, fiind cercetat în stare de libertate. Şi după această ultimă faptă el a rămas deocamdată tot în libertate.

Tânărul a fost internat în mai multe rânduri pentru tratament psihiatric şi este cunoscut ca persoană aflată în vagabondaj. În cazul spargerii de la Biserica Armenească din septembrie 2014 de exemplu, acesta a dormit în lăcaşul de cult timp de o noapte, declarând că nu are unde se adăposti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a spart de mai multe ori Biserica Armenească din Suceava a recidivat la un alt lăcaş de cult.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânărul care a spart de mai multe ori Biserica Armenească din Suceava a recidivat la un alt lăcaş de cult5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu! trimis de
(24 aug 2015, 11:44:29
Cu prinderea hotului in cauza a dat lovitura de gratie burtosi de la moravuri, dar sper sa-i prinda si pe acei bagabonzi de pe str sapte noiembrie ( 2 graniceri) care isi fac de cap noapte de noapte atacand oameni pe strada, talharesc si te rupe cu bataia, si nu are cine sa intervina ca patrulele de politie stau in centru la BILLA spunand bancuri care mai de care RUSINE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei