Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2015 - Anul XX, nr. 180 (5992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conflict

Mama unui copil agresat acum două luni, disperată că autorul i-ar putea face din nou rău băiatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Marginea, a fost agresat acum două luni de zile de un consătean de 18 ani, la vremea respectivă pe numele suspectului fiind întocmit dosar penal. Mama minorului spune acum, la două luni distanţă, că autorul i-ar ameninţa în continuare copilul şi cere disperată ajutor poliţiei. Femeia reclamă că poliţiştii de la Secţia Rurală Marginea nu au făcut mai nimic în acest dosar până acum, ceea ce ar încuraja atitudinea violentă a agresorului.

 

De la prietenie la bătaie

Pe 5 iunie, poliţiştii de la Marginea au fost sesizaţi că Gabriel Ionuţ Burciu, în vârstă de 15 ani, a fost lovit şi trântit cu capul de pământ de un vecin, Florin Buliga, în vârstă de 18 ani. Paradoxal este că cei doi tineri erau prieteni la acea vreme:

„Băiatul meu s-a dus la vecin să-l ajute să ducă o motoretă. El (n.r. Florin  Buliga) era beat şi deodată i-a zis că vrea să-l omoare. Nu ştiu de la ce s-au luat, dar băiatul a fost ridicat în aer şi apoi trântit cu capul de pământ”, reclamă femeia. Aceasta s-a prezentat cu minorul la spitalul din Rădăuţi, apoi la Spitalul Judeţean Suceava, după care l-a dus la un consult de specialitate şi la un spital din Târgu Mureş. Femeia spune că s-a temut pentru viaţa copilului, fiind vorba de leziuni ce pot fi mai grave decât par la un prim consult.

 

Copilul a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale

Constatările medico-legale nu au reliefat însă leziuni grave. În certificatul medico-legal în baza căruia se încadrează fapta se precizează că minorul   a suferit leziuni prin violenţă care necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

„Băiatul se teme să iasă din casă, este foarte speriat şi nu ştiu cum va putea merge la şcoală din toamnă. Sper ca acest caz să fie nu fie tratat cu superficialitate, iar ancheta să fie finalizată în timp cât mai scurt”, a declarat Modesta Roteliuc, mama minorului.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a declarat că poliţiştii de la Marginea au acţionat conform procedurilor, întocmind dosar penal pe numele suspectului, pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”. El a precizat că s-au făcut o serie de audieri în acest caz, inclusiv a unui martor, nu însă şi a suspectului, care va fi însă audiat în timp cât mai scurt. Tot în scurt timp ar urma să se demareze urmărirea penală a suspectului.

În cazurile de agresiune care se încadrează doar la infracţiunea de lovire, cum este cel de faţă, nu se pot lua măsuri de reţinere sau de control judiciar faţă de suspecţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama unui copil agresat acum două luni, disperată că autorul i-ar putea face din nou rău băiatului.
 Vizualizări articol: 2005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama unui copil agresat acum două luni, disperată că autorul i-ar putea face din nou rău băiatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei