Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2015 - Anul XX, nr. 180 (5992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Fostele sere din Câmpulung Moldovenesc, transformate într-un Centru Social pentru recuperarea persoanelor cu dizabilităţi psihice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostele sere din municipiul Câmpulung Moldovenesc vor fi transformate într-un Centru Social multifuncţional pentru recuperarea şi reabilitarea psihosocială a persoanelor cu dizabiltăţi psihice. De acest lucru se va ocupa Fundaţia Caritabilă ”Orizonturi” din Câmpulung Moldovenesc. Aceasta a primit în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 25 de ani, de la Consiliul Local, în urma unui proiect iniţiat de primarul Mihăiţă Negură, clădirile fostelor sere şi terenul aferent în suprafaţă de 6.782 de metri pătraţi situate pe str. Al. I. Cuza.

”Atribuirea în folosintă gratuită are drept scop reabilitarea şi modernizarea fostelor sere orăşeneşti şi crearea de locuri de muncă protejate pentru persoanele cu tulburări psihice din Câmpulung Moldovenesc, precum şi construirea unui Centru Social cu destinaţie multifuncţională care să sprijine beneficiarii serviciilor de sănătate mintală şi persoanele cu dizabilităti psihice, oferindu-le locuinţe protejate, dar şi activităţi specifice centrelor de zi, construcţie ce se va realiza din fondurile proprii ale Fundaţiei Caritabile <Orizonturi> Câmpulung Moldovenesc, cu respectarea prevederilor legale specifice”, se spune în expunerea de motive care a însoţit proiectul aprobat de deliberativul local.

Consilierul local Alexandru Paziuc, medic psihiatru şi preşedinte al Asociaţiei de Psihiatrie Socială din România, a declarat că proiectul de la Câmpulung Moldovenesc este unul extrem de important şi reprezintă o noutate pentru România.

”E ceva nou pentru România când o fundaţie de aparţinători primeşte teren pentru a dezvolta o întreprindere socială şi reprezintă o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi psihice. Acest lucru ne permite lansarea unor proiecte care vor avea ca scop recuperarea şi reabilitarea psihosocială a persoanelor cu dizabilităţi psihice, precum şi atragerea de finanţări externe pentru punerea lor în practică. Vor fi deschise noi orizonturi pentru aceste persoane în vederea recuperării şi reintegrării lor”, a declarat Paziuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostele sere din Câmpulung Moldovenesc, transformate într-un Centru Social pentru recuperarea persoanelor cu dizabilităţi psihice.
 Vizualizări articol: 2340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Fostele sere din Câmpulung Moldovenesc, transformate într-un Centru Social pentru recuperarea persoanelor cu dizabilităţi psihice5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fundatia "Orizonturi"; incredibil, cata manipulare trimis de
( 6 aug 2015, 11:25:12
Este laudabil faptul ca se incearca reabilitarea persoanelor cu dizabilitati; dar nu vedem cine sta in spatele acestei fundatii cu un nume manipulator? Chiar atat de orbi sunt campulungenii? Nenorocitul asta, spala creiere pe banda rulanta
2.   Șoptește mai mult, trimis de
( 6 aug 2015, 12:03:06
Herr Sturmbannführer!
Ma zî, mai zî, că-i interesant ORICE subiect în care apare numele lui pAZIUC & Tribul.
3.   Numele = 0 trimis de
( 6 aug 2015, 14:28:47
Este vorba de ce face acest personaj penibil .
4.   HISTORY trimis de
( 6 aug 2015, 17:06:29
HERR BUNDESKANZLER,HERR MAIOR,
NOI NU SUNTEM ORBI,STIM CE SE INTAMPLA IN SPATELE UNOR ASTFEL DE PERSONAJE,DAR CE SA FACEM DACA AU CUMPARAT O PUZDERIE DE FUNCTIONARI ONESTI CARE LE OFERA PROTECTIE NELIMITATA,LA BAZA STAND DOSARELE SECU-KGB SI ETERNA PILA,ACEL ,,MOS'-NIU'' CU VREO FUNCTIE INALTA PE LA BUCURESTI.
,,ORIZONTURI'' CONLUCREAZA CU ,,HAMLET TRUST'' DIN ANGLIA,AU PARTICIPAT LA DIFERITE SEMINARII PE LA KIEV,FUNDATIA MAI ARE SI O BRIGADA MOBILA CARE SE DEPLASEAZA PE LA CASELE UNOR PACIENTI FARA INTERESE IMOBILIARE,BINEINTELES.
CONTEAZA MULT NR. BOLNAVILOR[UNII NICI NU S-AU MAI PREZENTAT LA COMISIA DE LA BUCURESTI,NU AVEAU PTR CE] SI AFACERILE CU ZECI DE MII DE RETETE.
,,AFACEREA OBCIOARA'' I SE DATOREAZA D-LUI DOCTOR,A AVUT IDEEA LIBERALA SALVATOARE PTR PRIMARIE IAR TRANZACTIA AJUNSA SI LA DNA,A AVUT SUCCES.
TOT DOM DOCTOR A AUT O CONTRIBUTIE INSEMNATA SI LA AFACEREA CU PESTICIDELE EXPIRATE,TRIMISE CICA IN GERMANIA LA NEUTRALIZARE-O AFACERTE FLUTUR-JURAVLE,DE PESTE 6 MIL. DE EURO.TOT IN ACEA PERIOADA DISPAR SI CELE PESTE 500 DE TONE DE ACETOCIANHIDRINA DE LA METADET.
,,DACA NU AI BOLNAVI,ATUNCI FA-I'' PARE A FI SLOGANUL UNOR PREZUMTIVI CRIMINALI CARE FAC TOT POSIBILUL SA DISTRUGA FONDUL BIOLOGIC AL UNEI NATIUNI.
ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!
5.   EROI AU FOST... trimis de
( 6 aug 2015, 17:30:18
NIMENI NU MAI ARE CURAJUL SA ADUCA MACAR VORBA DESPRE LOCATIILE CARE NE OTRAVESC APA,SOLUL SI AERUL,TRAIM INTR-UN JUDET CU SURSE MAJORE DE POLUARE SI NU EXISTA UN LABORATOR DE ANALIZE IN CEEA CE PRIVESTE POLUAREA.
CEI DOI,,URSULETI'' DE LA MEDIU IN LOC SA ACCESEZE FONDURI EUROPENE PTR DOTAREA INSTITUTIEI CU APARATURA,EI PANDESC PASARILE PE LA ROGOJESTI SA VADA CUM SE IMPERECHEAZA,PTR ACEASTA S-AU GASIT FONDURI EUROPENE-POS MEDIU AXA PRIORITARA 4.
MINA CRUCEA,IAZURILE NEECOLOGIZATE,APELE DE MINA,FURNALELE CU FINANTARE EUROPEANA IN 2007[+ PRIMARIA CLUNG] SUNT SUFICIENTE,NU MAI AVEM NEVOIE SI DE ALTE ABERATII,PRECUM GROAPA DE GUNOI DE LA MESTECANIS.
PARADOXAL,IN LOC SA INTRE DNA-UL SA FACA VERIFICARI,S-AU RELUAT LUCRARILE.
ORI DISTANTA DE LA CASE LA GROAPA S-A MARIT,ORI CINEVA E MAI PRESUS DE LEGE.
DEOCAMDATA SE VERIFICA NISTE AVERI,POATE UNELE INSTITUTII VOR DEBLOCA SITE-URILE CU DECLARATIILE DE AVERE ALE FUNCTIONARILOR ONESTI CARE PAPA BANII CONTRIBUABILILOR SI NU STIM PTR CE!
VA URMA!
6.   Gata, ne-am pricepit, trimis de
( 6 aug 2015, 17:33:37
însamnă că-i grăire tot despre aceeași specie de mutant fesenist, - pterodactilul comunistoid, care are abilități cameleonice excepționale de a se zburătăci din eșalonul II al fostului PeCeReu și de a se disimula îndărătul carenetelor de pardid văpsite în toate culorile spectrului luminii albe.
Adicătelea e vorbire despre aceeași și aceeași clică ÎMPUȚITĂ a manglitorilor ariviști și transpartinici, care nici scrupoule n-au, nici nu se dau în lături de la nimic întru agoniseala a dolarului, în progresie exponențială.
Indiferent din ce țarc sau obor politic or face parte, aceste GUNOAIE ORDINARE ar fi în stare să vândă și carene umană alterată, pe post de vrăbioară de vită, numai să adune ei parale cu țuhalul să aibe țechini pentru concedii la Burj-al-Arab, de dat mouie la philipineze, iar orcile lor conjugale să aibe parale de adamante, spa, manichiură și chippendali.
Cunoaște, cunoaștem îndeajuns specia spurcalnică a pterodactilului comunistoid.
Așa că nu-i nimică de mirare să mai auzi de încă și încă un PORC MISTREȚ dintr-ăsta de se ocupă de niște șolticării ce ar face să pălească de rușine și un bolohan de granit.
Îi doare fix la doi metri în spatele kurului pe acești ÎMPUȚIȚI despre suferințele oamenilor.
EI SĂ SE VADĂ CU CÂT MAI MULTE IMOBILE ACAPARATE CU JAPCA DOLULUI ȘI CU CÂT MAI MULTE MILIOANE DE EURO.
C-o fi ca în urma lor să piară 50 sau 100 de milioane de oameni, îi doare fics în pics.
pterodactilul comunistoid se hrănește numai cu BANI.
Banu vorbește!
7.   LEHAMITE trimis de
( 6 aug 2015, 19:02:49
UNEORI,TI-E SI SCARBA SA-TI MAI BATI CAPUL CU MOSTENITORII DE FUNCTII CU ORIGINI PAUKERISTE,PE UNDEVA,,TICALOSIMEA PROLETARA'' ISI MERITA SOARTA.AU INVATAT BINE PROVERBELE,ZICATORILE SI CIMILITURILE PCR SI LE RESPECTA CU SFINTENIE PANA CE INTRA IN GROAPA.,,CAPUL PLECAT,SABIA NU-L TAIE''.
IN FATA CUI TREBUIE SA PLEC EU CAPUL????CUNOSC MARFA CARE E BUNA CAND ACTIONEAZA IN HAITA,LA INDIVIDUAL NU PLATESTE NICI CAT O CEAPA DEGERATA!!!
DACA NU AU SPATE,SUNT PIERDUTI!
DUPA LG 217/2015,ASTEPTAM SI CARDUL DE LIBERA CIRCULATIE IN ZILELE CU SOT SAU FARA SOT,SAU POATE AUTORIZATII PTR A PUTEA CONSUMA ANUMITE ALIMENTE.
TOTUSI UNII DINTRE NOI NU SUNTEM CHIAR ATAT DE PANICABILI[RH-NEGATIV],BA DIMPOTRIVA SUNTEM CHIAR OPTIMISTI CA ISTORIA SE MAI REPETA.
SPERANTA MOARE ULTIMA!
7.1  RE: LEHAMITE trimis de
( 6 aug 2015, 19:24:02
Care-i faza cu RH-ul negativ, că pe asta chiar că n-o știu?
p.s. și Io* am RH negativ

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei