Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2015 - Anul XX, nr. 180 (5992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6-12 august

Cele mai noi tendinţe în materie de bijuterii, în magazinele din Iulius Mall Suceava

Este sezonul petrecerilor şi al evenimentelor speciale, iar fiecare detaliu contează pentru a avea o ţinută impecabilă. În magazinele din Iulius Mall Suceava veţi descoperi lumea minunată a bijuteriilor şi a accesoriilor în tendinţe, indiferent de gen şi de stil. Doamnele şi domnişoarele îşi doresc să fie admirate şi să se simtă ca pe marile podiumuri ale lumii. O bijuterie are puterea de a le oferi un look de divă, iar o gamă foarte variată de piese glamour se găseşte la Atlantis Gold. Dacă vrei să le oferi celor dragi un cadou inedit, trebuie să ajungi la Sabrini. Aici vei găsi numeroase opţiuni pentru a-i surprinde: cercei, coliere şi brăţări şic pentru doamne, ceasuri cu design modern, brăţări şi lănţişoare cu atitudine pentru domni. Iubirea se simte mai puternic în aerul verii. Bărbaţii care s-au hotărât să ofere cea mai importantă bijuterie din viaţa unei femei vor găsi, cu siguranţă, inelul de logodnă perfect la Perla Neagră. Tot de aici, îndrăgostiţii pot alege verighetele care să se asorteze cu sentimentele lor intense. Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Dacă eşti convinsă că pietrele preţioase îţi pot influenţa starea de spirit, alege accesoriile potrivite personalităţii tale de la Eclipse. Vino în Iulius Mall să descoperi frumuseţea obiectelor din argint. Vei fi cucerită de accesoriile Janette şi vei găsi chiar şi setul de prinţesă pe care îţi doreşti să îl porţi la nunta ta. Pentru că vara aceasta se poartă culorile vii, alege podoabele perfecte pentru ţinuta ta de la Millefiori. Articolele create din sticlă de Murano, în nuanţe jucăuşe, îţi vor înviora piesele vestimentare, indiferent dacă mergi la o petrecere elegantă sau la o plimbare cu prietenii. În magazinele din Iulius Mall Suceava vei găsi bijuteriile care te definesc, în tendinţele acestui sezon.

 

Zilele Culturii Urbane la „Uzina de Apă” Suceava

Centrul de Arhitectură, Cultură Urbană şi Peisaj „Uzina de Apă” Suceava organizează, în intervalul 7 - 12 august a.c., cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Culturii Urbane la „Uzina de Apă” Suceava.

Programul manifestărilor cuprinde, pentru ziua de vineri, 7 august a.c., deschiderea oficială a evenimentului şi celebrarea aniversării „Uzina de Apă” Suceava - 103 ani (ora 14.00), vernisarea expoziţiilor „Patrimoniul arhitectural românesc din afara graniţelor ţării” (ora 14.40) şi Anuala de Arhitectură - Iaşi 2013 (ora 15.00), conferinţa cu tema „Patrimoniul arhitectural românesc din afara graniţelor ţării” - sesiunea I (ora 16.00), precum şi prezentarea piesei de teatru „Fata din Curcubeu” - premieră în România (ora 19.00), spectacol rezervat invitaţilor la eveniment, cu Marcela Motoc Aquessy (text şi regie Lia Bugnar).

Ziua de sâmbătă, 8 august, este dedicată integral lucrărilor conferinţei cu tema „Patrimoniul arhitectural românesc din afara graniţelor ţării” - sesiunile II (ora 10.00), III (ora 13.00), IV (ora 15.30), după care concluziile şi sintezele vor fi prezentate de arh. Şerban Ţigănuş, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România (ora 16.50).

Seara, invitaţii vor avea parte de un program muzical.

Duminică, 9 august, este Ziua Porţilor Deschise la „Uzina de Apă” Suceava.

Între orele 10.00 - 18.00 publicul va putea vizita expoziţiile circumscrise evenimentului, iar seara (ora 19.00) va fi prezentat pentru public spectacolul de teatru cu piesa „Fata din Curcubeu”.

Miercuri, 12 august, ziua dării în folosinţă a Uzinei de Apă Suceava (12 august 1912), va fi vernisată şi prezentată pentru public expoziţia Anuala de Arhitectură - Iaşi 2013.

 

Duminică, 9 august

Primirea festivă a cardinalului emerit de Köln, Joachim Meisner, la Catedrala romano-catolică din Suceava

Un eveniment deosebit pentru comunitatea romano-catolică suceveană va avea loc la Catedrala Sf. Ioan Nepomuk din municipiul Suceava. Eminența Sa Cardinalul emerit de  Köln, Joachim Meisner, invitat de onoare al monseniorului Petru Gherghel, Episcopul Diecezei romano-catolice Iași, va participa la celebrarea conferirii Sfântului Mir unui număr de 42 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 30 de ani din comunitatea romano-catolică din Suceava. Primirea celor doi înalți ierarhi va avea loc la ora 10.45, în fața Catedralei Sf. Ioan Nepomuk, iar de la ora 11.00 în catedrală se va derula ceremonia.

 

Concursul „Răsună toaca-n cer”, în satul Rotunda – Liteni

Parohia Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Andrei Rotunda - Liteni organizează, începând cu ora 16:00, concursul de toacă „Răsună toaca-n cer”, ediţia a V-a. Preotul paroh Mihai Ursuleasa, de la Parohia Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Andrei Rotunda - Liteni invită cât mai multă lume la acest eveniment, aşteptând, în acelaşi timp, mulţi copii pasionaţi care să participe la concurs, copii provenind din parohiile judeţului Suceava şi nu numai. Evenimentul se va derula cu binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, şi cu sprijinul Primăriei oraşului Liteni (primar Tomiţă Onisii), al stavroforei Marina Ţurcanu, stareţa Mănăstirii Probota. Profesoara Maria Tănase din Fălticeni va fi, împreună cu grupul de copii coordonat de ea, invitatul special al manifestării culturale ce se va desfăşura duminică, în satul Rotunda, grup care va susţine un recital. Toţi copiii participanţi la concurs vor primi diplome şi dulciuri, iar premianţii vor fi recompensaţi cu medalii şi premii în bani. Pentru înscrieri, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0744 778 371.

 

Kids City – ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00 – 15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, „Art Craft”, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creație pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica șervețelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică și scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecționate chiar de ei. În cadrul atelierului de duminică, 9 august, copiii vor realiza prin pictură pe sticlă o vază de flori și decorațiuni cu obiecte art craft. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Perioada 6-12 august.
 Vizualizări articol: 7732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perioada 6-12 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei