Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2015 - Anul XX, nr. 145 (5957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii

Un tânăr din Iţcani susţine că a fost bătut pe stradă de mascaţi ai poliţiei, fără nici un motiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din cartierul sucevean Iţcani susţine că a fost bătut pe stradă, fără nici un motiv, de cagulişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Agresiunea, povesteşte Tiberiu Avasiloaie, s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21.00, pe strada Aron Pumnul.

Tânărul în vârstă de 30 de ani susţine că a auzit strigăte din stradă şi a ieşit afară să vadă ce se întâmplă, realizând că a fost o bătaie între mai mulţi indivizi de etnie romă.

La faţa locului erau deja forţe ale poliţiei şi jandarmeriei, iar spiritele s-au încins după ce a întrebat ce s-a întâmplat.

„Un poliţist m-a întrebat ce caut acolo, i-am spus că locuiesc trei case mai încolo şi că am auzit scandal pe stradă. Mi-a spus să plec şi m-am conformat, spunându-i că oricum plecam la Bucureşti. Şi chiar în acea seară trebuia să mă duc cu maşina până la Bucureşti. Probabil că au crezut că i-am luat la mişto, că m-au ajuns din urmă. Doi mascaţi m-au ţinut, iar un al treilea a venit în fugă şi m-a lovit. Erau mai mulţi vecini pe stradă care pot fi martori la ceea ce am păţit”, declara ieri tânărul, care avea o vânătaie sub ochiul stâng.

Tiberiu Avasiloaie nu înţelege de a fost lovit, atâta timp cât, spune el, nu a provocat scandal.

El mai spune că a sunat şi la 112, apelul fiindu-i transferat la poliţie, iar când ofiţerul de serviciu a aflat despre ce este vorba i-a spus că o să fie contactat şi a închis.

„Am sunat din nou. Unde să mă contactaţi, dacă nici măcar numărul de telefon sau numele nu mi l-aţi cerut”, relatează tânărul, explicând că a depus personal plângere împotriva celor care l-au agresat.

 

Poliţia a trimis plângerea la Parchet. „Se fac cercetări pentru purtare abuzivă”

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a confirmat că în cursul zilei de ieri Tiberiu Avasiloaie a depus plângere la Poliţia municipiului Suceava.

„Reclamaţia a fost trimisă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar din dispoziţia inspectorului-şef s-a trimis în cursul zilei de astăzi (n.r. - ieri) adresă către unitatea de parchet competentă, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând să fie efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a explicat subcomisarul Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr din Iţcani susţine că a fost bătut pe stradă de mascaţi ai poliţiei, fără nici un motiv.
 Vizualizări articol: 3110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un tânăr din Iţcani susţine că a fost bătut pe stradă de mascaţi ai poliţiei, fără nici un motiv5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna incadrare... trimis de
(26 iun 2015, 11:53:19
bine stiti sa va scoateti...purtare abuziva..
de ce nu a fost incadrata ca lovire si alte violente? daca tanarul sustine ca a fost lovit..bine stiti sa faceti cartile
1.1  RE: Buna incadrare... trimis de
(26 iun 2015, 13:02:10
„Art. 296

Purtarea abuzivă

(2) Ameninţarea ori lovirea sau alte violenţe săvârşite în condiţiile alin. (1) se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.”
-----
Așa că, Lukane, nu-i nici o scoatere ci, din contră, e băgare!

p.s. referitor la victimă: cam ăsta e dezavantajul oricărui cetățean ce a promovat PE BUNE Evaluarea Națională și examenul de bacalaureat, atunci când ESTE NEVOIT să relaționeze cu 'Telectualul cu șapcă.
'Telectualul cu șapcă nefiind prea școlarizat *, constituie modelul cel mai reprezentativ al semianalfabetului funcțional. Motiv pentru care, incult, imbecil și paranoic fiind, i se pare că orice construcție lexicală, indiferent de caracterul și specificul ei, reprezintă o insultă sau un atac ironic la adresa 'Telectualității sale.
-----
* primele 2 clase primare repetate cu împătrită repetenție, Capacitatea luată cu 200 de euro împinși haraci unui dascăl corector de tac-su - milițianul socialist pensionar, liceul făcut la crâșma de vizavi, bacalaureatul cumpărat cu 500 de Euro din târg de la Cumpărătura, după care ' Telectualitatea „eclectică” dobândită pe dublă filieră:
a) în stil fast-forward la factoria de boacteri de noapte de la Câmpina sau
b) Licențiere de Ziua a Șaptea la Sfredelu Haret urmată, NECONDIȚIONAT, de angajarea în M.I. prin recrutare din sursă externă.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Alivenci ca la Humulești (rețeta Smarandei, mama lui Ion Creangă) Îi afli adeseori în târguri, cu colecția lor de păpuși din lut, pictate după înățișarea personajelor lui Ion Creangă. Ionela și Costin Lungu din Humulești - de unde altfel ar putea fi niște fani atât de înfocați... Citeşte