Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2015 - Anul XX, nr. 145 (5957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Accident

Patru răniţi, după ce un microbuz a intrat pe contrasens şi a izbit o Dacie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat şi trei femei au ajuns, ieri dimineaţă, la Spitalul Judeţean Suceava, după ce autoturismul Dacia cu care se deplasau a fost lovit de o autoutilitară care a intrat pe contrasens. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 8.30, pe DJ 209C, la ieşirea din municipiul Suceava spre Moara.

Din ancheta poliţiei rezultă că un şofer în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, Liviu-Constantin H., aflat la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Benz, care circula dinspre municipiul Suceava, a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă uşoară la dreapta, moment în care a pierdut controlul asupra volanului, iar vehiculul a pătruns pe sens opus. Aici, maşina a intrat în coliziune frontală cu Dacia condusă regulamentar de Vasile G., în vârstă de 56 de ani, din comuna Drăgoieşti.

Ambulanţele deplasate la faţa locului i-au transportat la spital pe şoferul în vârstă de 56 de ani şi pe cele trei pasagere din maşina sa, toate din comuna Ciprian Porumbescu.

După investigaţii medicale s-a stabilit că leziunile cele mai serioase le-a suferit conducătorul auto, care a fost diagnosticat cu policontuzie, traumatism cranio-cerabral minor, plagă contuză frontală, contuzie toracică şi de stern. Medicii au estimat că acesta necesită 10-15 zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii. Celelalte trei victime au fost diagnosticate cu leziuni care necesită până în 10 zile de îngrijiri medicale.

Poliţia precizează că ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Pe numele şoferului autoutilitarei a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”. Ancheta poliţiştilor continuă, pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru răniţi, după ce un microbuz a intrat pe contrasens şi a izbit o Dacie.
 Vizualizări articol: 2179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru răniţi, după ce un microbuz a intrat pe contrasens şi a izbit o Dacie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Alivenci ca la Humulești (rețeta Smarandei, mama lui Ion Creangă) Îi afli adeseori în târguri, cu colecția lor de păpuși din lut, pictate după înățișarea personajelor lui Ion Creangă. Ionela și Costin Lungu din Humulești - de unde altfel ar putea fi niște fani atât de înfocați... Citeşte