Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2015 - Anul XX, nr. 145 (5957)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Disconfort

Turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul II al bulevardului George Enescu a îngreunat traficul rutier din zonă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de şoferi, dar şi pasageri au fost nevoiţi să petreacă mai mult timp în trafic, în timp ce maşina în care se aflau staţiona sau din când în când înainta câte puţin, ca urmare a închiderii parţiale a uneia dintre principalele artere de circulaţie din municipiul Suceava.

Turnarea primului strat de asfalt pe cel de-al doilea tronson al bulevardului George Enescu, care a început de ieri dimineaţă şi ar trebui să fie finalizată mâine seară, a dus la blocarea totală a unui sens de mers, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Universităţii şi intersecţia Mărăşeşti (până în faţă la Catedrală).

Deranjul va continua şi astăzi, pentru că, dacă ieri s-a turnat stratul de binder pe sensul de urcare către Catedrală, vineri constructorul va acţiona în sens invers.

Lucrarea fiind anunţată din timp, mulţi şoferi au ocolit zona, ceea ce a făcut ca în prima parte a zilei să se circule relativ bine, cel puţin până la intersecţia cu strada Universităţii.

De acolo lucrurile s-au mai complicat, pentru că puhoiul de maşini care venea din cealaltă jumătate a bulevardului George Enescu nu avea altă variantă decât strada Universităţii, iar lor li se adăugau şi o parte dintre cei care coborau cu maşinile de pe Mărăşeşti.

„Gâtuirea” traficului rutier în acea zonă, în care se aflau şi echipele de asfaltare, cu tot cu utilajele şi instrumentele specifice acestei activităţi, a dus adeseori la formarea de blocaje, cozi lungi de autoturisme formându-se de o parte şi de alta a acestei intersecţii.

Deranjul din acea zonă nu se încheie însă, pentru că sâmbătă şi luni, cei de la Victor Construct au de adus la nivel capacele de canal, pentru a pregăti strada de turnarea stratului final de asfalt.

Chiar de primarul Ion Lungu le-a propus constructorilor să amâne turnarea stratului de uzură pentru sâmbăta cealaltă, pentru că atunci valorile de trafic sunt mai mici decât în timpul săptămânii, aceştia au insistat să toarne stratul final la începutul săptămânii viitoare, pentru a se încadra în termen, dar şi pentru a nu avea surprize din partea vremii.

„În funcţie de evoluţia lucrărilor şi de starea vremii, luni vom avea o discuţie cu constructorii, să stabilim dacă pot sau nu să înceapă de marţi turnarea stratului final de asfalt”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi.

Ţinând cont de faptul că lucrarea se face pe o suprafaţă mare, din zona Lidl până la Catedrală, turnarea stratului de uzură va dura cel mai probabil două zile, timp în care strada va fi închisă pe câte un sens de mers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul II al bulevardului George Enescu a îngreunat traficul rutier din zonă.
 Vizualizări articol: 2168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul II al bulevardului George Enescu a îngreunat traficul rutier din zonă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Alivenci ca la Humulești (rețeta Smarandei, mama lui Ion Creangă) Îi afli adeseori în târguri, cu colecția lor de păpuși din lut, pictate după înățișarea personajelor lui Ion Creangă. Ionela și Costin Lungu din Humulești - de unde altfel ar putea fi niște fani atât de înfocați... Citeşte