Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2015 - Anul XX, nr. 120 (5932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tâlhar după gratii

Încă un suspect reţinut, în cazul bătrânilor tâlhăriţi pentru banii din pensie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reţinut un al doilea suspect în cazul de tâlhărie petrecut la mijlocul săptămânii trecute în satul Mitocaş, comuna Mitocu Dragomirnei,  unde doi bătrâni au fost ameninţaţi şi loviţi în propria casă pentru a spune unde îşi ţin economiile. Gheorghe Cherar, în vârstă de 25 de ani, din comuna Arbore, a ajuns în arestul poliţiei judeţene luni după-amiază. 

„Suspectul a fost condus la sediul poliției, iar cu ocazia audierii a recunoscut comiterea faptei”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Gheorghe Cherar a participat la comiterea faptei de tâlhărie calificată împreună cu Alun Trandafir Cherar, în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în Mitocu Dragomirnei. Ambii sunt de etnie romă, fără a exista grad de rudenie între ei. Acesta din urmă se afla sub măsura controlului judiciar pentru o altă faptă de tâlhărie calificată.

Victimele celor doi, un bătrân de 92 de ani şi soţia sa în vârstă de 86 de ani, au relatat că un individ a pătruns în incinta locuinței lor, prin forțarea ușii de acces asigurată cu foraibăr. Loviţi de atacator, vârstnicii i-au spus individului că au banii din pensie într-un dulap. Autorii au pus mâna pe suma de 1.000 de lei şi au dispărut imediat. Cei doi vârstnici nu au putut preciza dacă în casă a mai intrat şi un al doilea individ, însă din ancheta ulterioară a poliţiei a rezultat că şi Gheorghe Cherar a participat efectiv la comiterea faptei.

Cei doi bătrâni agresaţi au suferit leziuni care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Ancheta din acest caz a fost derulată de poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, cu sprijinul judiciariştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un suspect reţinut, în cazul bătrânilor tâlhăriţi pentru banii din pensie.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un suspect reţinut, în cazul bătrânilor tâlhăriţi pentru banii din pensie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(28 mai 2015, 06:02:15
Felicitari politistilor de la Sectia8 Adancata si a sefului de post de la Mitoc.Oricum mai sunt hoti si talhari de prins

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă țărănească Întâia oară, sintagma "bucătărie românească" o întâlnim la un autor de cărţi de bucate din deceniul şapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucureşti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o... Citeşte